Advert
Advert
Advert

ZONGULDAK’TAN YANGINLARA MÜDAHALE İÇİN DESTEK

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerden 16 arazöz, 1 helikopter ve 54 kişilik bir ekip yangın bölgelerine gönderildi.

ZONGULDAK’TAN YANGINLARA MÜDAHALE İÇİN DESTEK
Bu içerik 1099 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerden 16 arazöz, 1 helikopter  ve 54 kişilik bir ekip yangın bölgelerine gönderildi.

      Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerden 8 adet arazöz Adana’nın Kozan ilçesine, 4 adet arazöz Mersin’in Gülnar İlçesine, 4 adat arazöz Antalya’nın Manavgat ilçesine ve bölgeye 1 adet de helikopter gönderildi.

      Bilindiği Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Antalya'nın ardından Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Milas ilçeleri, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Balıkesir, Kahramanmaraş  ile Aydın Didim'den de alevler yükseldi. Antalya'daki yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Oymapınar Barajı'nda mahsur kalan 10 kişi ise kurtarıldı. Mersin Silifke'deki yangın nedeniyle de Antalya kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

    Bölge Haber’in notu: Cennet vatanımızın dört bir yanında, hain eller tarafından çıkartılan yangınlar yüzünden yüzümüz gülmüyor. Çok üzgünüz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR