Advert
Advert
Advert

DEVREKLİ İŞ ADAMI SHOWTÜRK'ÜN KONUĞU OLDU

Devrek'li iş adamı Sefer Kadam ulusal yayın yapan SHOWTÜRK'te yayınlanan ''İşte Analiz'' programının konuğu oldu.

DEVREKLİ İŞ ADAMI SHOWTÜRK'ÜN KONUĞU OLDU
Bu içerik 2620 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

 

  -Sercan KAPUSUZ

    Devrek'li iş adamı Sefer Kadam  ulusal yayın yapan SHOWTÜRK'te yayınlanan ''İşte Analiz'' programının konuğu oldu.

 Her Cumartesi 15:00'da Show TV, Showtürk,Showmax Ve TGRT Kanalında yayınlanan televizyon programı ''İşte Analiz'' programının çekimleri Devrek'te gerçekleşti.

 Türkiye'nin iş adamlarıyla iş dünyasının konuşulduğu ''İşte Analiz'' programının konuğu olan Devrekli iş adamı Sefer Kadam, sahibi olduğu 'Kadam Pen' şirketini kurduğu yıllardan başlayarak, başarının sırları ve başarıya götüren yollardan bahsetti.

  "İşte Analiz" programının sorularını yanıtlayan Kadam Pen sahibi Devrekli iş adamı Sefer Kadam şirketini kurduğu dönemlerde tanınmadığı için iş yapmanın zor olduğunu belirtirken:

  "2011 yılında şirketimi kurduğum zaman fazla tanınmadığım için iş yapmak müşteri bulmak zor oluyordu. Fakat bunu zamanla yenerek şuan tanınan ve güvenilen bir firma haline geldik. Şimdiki amacım yurtdışına ihracat yapabilen bir firma haline gelmek.

    Müşterimizin güvenin kazanmak ve onların memnuniyeti bizim için en önemli unsur. Müşterimize yeri geliyor imalathanemizi gezdirerek nasıl çalıştığımız gösteriyoruz. bu çoğu firmanın yapamadığı birşey.

      10 yıldır çalışıyoruz şuana kadar şikayet aldığımız bir müşterimiz olmadı. Bu menuniyeti daha da yukarı taşımak için uğraşıyoruz. Bizim için herşey iş değil elbette bu işletmeyi para kazanmk için açtık ama dostluklar daha önemli. Bize inanan güvenen bütün herkesi firmamıza bekliyoruz" dedi.

 Devrekli iş adamı Sefer  Kadamın konuk olduğu İşte analiz programının tekrarını izlemek isteyenler aşağıdaki linkten programın tekrarınıa ulaşarak izleyebilirler.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET