Advert
Advert
Advert

BELEDİYE TUVALETLERİNE ZARAR VERDİLER

Gökçebey'de, tuvaletlere zarar verdiler

BELEDİYE TUVALETLERİNE ZARAR VERDİLER
Bu içerik 881 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Gökçebey Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu tuvaletlere saldırılar devam ediyor.  Gökçebey'de, belediye tuvaletlerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi.    

   Gökçebey Belediyesi'nin Belediye Dükkanlarına ve vatandaşların kullanımına sunduğu tuvaletler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından harabeye çevrildi. Tuvaleti kullanılamaz hale getiren şahıslar kayıplara karıştı. Belediye ekipleri, onarım çalışması başlattı.

   Sorumluların tespit edilip, haklarında gereken cezanın verilmesi için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk;

  "Belediyemizin, Belediye Dükkanlarına ve vatandaşlarımızın kullanımına sunduğu tuvalete, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi. Belirli aralıklarla gerçekleştirilen zararlar, vatandaşın hizmet almasını engellerken, hem kaynak hem de emek israfına neden oluyor. Bilinçli ya da bilinçsiz yapılan bu hareketler hem vatandaşımızı mağdur ediyor hem de bizim hizmetimizi zorlaştırıyor. Vatandaşlarımızdan biraz duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu yapılan hareketler bizim hizmetlerimizi aksatıyor ve belediyemizi ciddi anlamda zarara uğruyor. Vatandaşlardan tek ricamız böyle bir şeyle karşılaştıklarında lütfen bizlere, sahada çalışan temizlik personeline bildirsinler” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN