Advert
Advert
Advert

İTFAİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLİYOR

Belediyenin itfaiye personeline "Yangın Güvenlik Eğitimi" veriliyor.

İTFAİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLİYOR
Bu içerik 489 kez okundu.
Advert

 

 -Yeter KÖMEÇCİ-

 Belediyenin itfaiye personeline "Yangın Güvenlik Eğitimi" veriliyor.  Gökçebey Belediyesi İtfaiye personeline İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi ve Resneli Eğitim Tesislerinde "Yangın Güvenlik Eğitimi" veriliyor.

  İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi tarafından her yıl düzenli olarak kendi bünyesindeki ve diğer illerin belediye itfaiyesi personeline yönelik verdiği "Yangın Güvenlik Eğitimi" bu senede yapılıyor. Yapılan eğitimlere Gökçebey Belediyesi adına Gökçebey Belediyesi İtfaiye personeli Ömer Faruk Oktay Ve Onur Aladağ'da eğitim almak için katılan isimler oldu.

  Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek ve personelini geliştirmek amacıyla her türlü çalışmayı yaptıklarını belirten Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; "Değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek, kendimizi geliştirmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Mustafa Yılmaz’ın katkılarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi bünyesinde açılan itfaiye teşkilatı eğitim kursuna Gökçebey Belediyesi olarak, Gökçebey Belediyesi İtfaiye personeli Ömer Faruk Oktay Ve Onur Aladağ arkadaşlarımızı gönderdik. Kendilerine görecekleri bu kursta başarılar dileriz."dedi.

  Yangın ve Güvenlik Eğitimi'nde kursiyerlere, yangına karşı doğru davranış şekilleri, yangının yapısı ve gelişimi, lpg ve doğalgaz bilgisi, yangın yerindeki tehlikeler, söndürme maddeleri ve kullanım teknikleri, yangın güvenlik önlemleri ve organizasyonu, mobil eğitim aracı bilinçlendirme eğitimi, yangında arama-kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı eğitimleri veriliyor.

 Verilen bu eğitimle Gökçebey Belediyesi personeline yangın anındaki doğru hareket tarzı ve müdahale teknikleri öğretiliyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU