Advert
Advert
Advert

DEVREK'İN 29 EKİM PROGRAMI BELLİ OLDU

Devrek Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıldönümünü düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak.

DEVREK'İN 29 EKİM PROGRAMI BELLİ OLDU
Bu içerik 622 kez okundu.
Advert

 

-Sercan KAPUSUZ-

Devrek Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıldönümünü düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak. Devrek Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ilçe geneline yayılan bir program hazırladı.

  29 Ekim akşamı ise Kaymakamlık Konutu önünden Cumhuriyet Meydanı’na doğru yapılacak fener alayı yürüyüşünün ardından Remzi Budak ve Batum Çelikler konseri var.

 Devrek  Cumhuriyet’in 98’inci yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Devrek Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı programda resmi törenlerin yanı sıra ilçe genelinde açılış töreni, klasik araba sergisi, Cumhuriyet koşuları, çocuklar için çeşitli etkinlikler gibi bir dizi etkinlik düzenlenecek.

 29 Ekim sabahı 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören ve kortejle başlayacak kutlama, 11.00'da Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Atatürk Büstü açılışı, 12:00'da klasik araba turu, 13:00'da Cumhuriyet Alanın'da klasik araba sergisi, çocuklar için survivor parkuru ve çocuklar için palyaço gösterisi, 14:00'da Belediye önünden başlayan ve sanayi sitesinden dönüş ile tekrar belediye önünde biten Cumhuriyet Koşusu, 18:00'da Kaymakamlık Konutu önünden Cumhuriyet Meydanı’na doğru fener alayı, 19:15 Remzi budak ve Batum Çelikler konseri ile son bulacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN