Advert
Advert
Advert

ARNAVUT MADENCİLER MADEN OCAĞINI GEZDİ

Arnavutluk Madenciler Sendikası (Trade Union of Miners of Albania) Başkanı Gezim Kajala, beraberinde Sendika yetkilileri Afrim Disha, Shukri Cupi, Zaim Laci, Ilmi Cani, Veli Stafa ve Arjola Alika, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret etti.

ARNAVUT MADENCİLER MADEN OCAĞINI GEZDİ
Bu içerik 568 kez okundu.
Advert

 

 Arnavutluk İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı ve Arnavutluk Madenciler Sendikası (Trade Union of Miners of Albania) Genel Başkanı Gezim Kajala, beraberinde Sendika yetkilileri Afrim Disha, Shukri Cupi, Zaim Laci, Ilmi Cani, Veli Stafa ve Arjola Alika, 10 Kasım 2021 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret etti.

Ziyarette Arnavutluk İşçi Sendikaları Konfederasyonu ve Arnavutluk Madenciler Sendikası heyetinin ziyaretine Uluslararası Sendika Uzmanı Mustafa Özal Perçin de katıldı. Arnavutluk İşçi Sendikaları Konfederasyonu ve Arnavutluk Madenciler Sendikası heyetini GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ağırladı.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Başkan Kajala ile heyete, maden galerisini sembolize eden birer heykel hediye etti.Maden Şehitleri Anıtı’nı ziyaret eden, TTK Eğitim Ocağı ve Maden Müzesi’ni gezen iki sendikanın heyeti, ardından TTK Amasra Müessesesi’nde maden ocağına inerek incelemelerde bulundu. Ocak ziyaretine GMİS Genel Merkez ve Amasra Şube Yöneticileri ile Arnavutluk Sendika heyetinin yanı sıra TTK Genel Müdür Yardımcıları İsmail Güner ile Ercan Gebeş ve müessese yöneticileri katıldı.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Gezim Kajala ile sendika heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Arnavutluk İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Gezim Kajala’yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sendikamız gibi Arnavutluk Madenciler Sendikası da endüstri sendikalarının dünya örgütü olan IndustriaLL Global üyesi. Sendikalarımız arasında uluslararası işbirliğini güçlendirmek, ülkemiz madenciliği hakkında bilgiler aktarmak amacıyla kendilerini ağırladık. Gelecekte de uluslararası işbirliğimizi ve dayanışmamızı sürdüreceğimize inanıyorum” dedi.

 Arnavutluk İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı ve Arnavutluk Madenciler Sendikası Genel Başkanı Gezim Kajala da gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverlik için GMİS Yöneticilerine teşekkür etti. Heyet 11 Ocak 2021 tarihinde Zonguldak’tan ayrıldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU