Advert
Advert
Advert

REYONDA FARKLI, KASADA FARKLI!

Pandemi ile beraber başlayan kısıtlamalar sonucu bazı süper marketlerin fahiş fiyat artışlarına yönelik eleştiriler tüm ülkede yankı bulurken, COVİD-19 salgınının ekonomiyi derinden etkilemesine bir de art arda gelen zamlar eklenince vatandaş kara kara d

REYONDA FARKLI, KASADA FARKLI!
Bu içerik 752 kez okundu.
Advert

 

  Pandemi ile beraber başlayan kısıtlamalar sonucu bazı süper marketlerin fahiş fiyat artışlarına yönelik eleştiriler tüm ülkede yankı bulurken, COVİD-19 salgınının ekonomiyi derinden etkilemesine bir de art arda gelen zamlar eklenince vatandaş kara kara düşünmeye başladı.

 Vatandaşlar, maaşlarını yetiştirebilmek için ceplerindeki parayı kuruş kuruş hesaplamaya başlarken Zonguldak ilinde faaliyet gösteren ‘Paşalar Market’te yapılan etiket oyununu bir vatandaş deşifre etti.

 Söz konusu Paşalar Market’in Kozlu Fatih Sitesi ve Soğuksu şubelerinden alışveriş yapan bir vatandaş firmanın yaptığı etiket oyununu deşifre etti. Kozlu Fatih Sitesi’nden almış olduğu ıspanağı tarttıran müşteriye 4.13 TL Fiyat belirtilirken kasada ise 5.70 TL alındığı belirtildi.

 Yine ‘Paşalar Market Soğuksu şubesinden makarna alan başka bir vatandaş ise reyonda 8.90 TL olan makarnaya kasada 11.90 TL verdiğini belirterek durumu fotoğrafladı.  Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise yetkililerden denetimleri sıklaştırmasını isterken; “Bu nasıl iştir? Yetkililer bu işe bir çözüm bulması gerekiyor. Gelen zamlar yetmiyormuş gibi birde etiket oyunları ile cebimizdeki paralar gasp ediliyor. Vatandaş artık 3 kuruşa muhtaç duruma geldi. Artık yeter. Bu duruma bir çözüm bulunsun” dedi. Yetkilerin bu durum karşısında nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise şimdiden merak konusu oldu!

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU