Advert
Advert
Advert

SCU FEN BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Sabahat Cemil Ullupınar Fen Lisesi Devreke büyük gurur yaşattı.

SCU FEN BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Bu içerik 829 kez okundu.
Advert

-Yasemin ALTUN-

  Sabahat Cemil Ullupınar Fen Lisesi Devrek'e büyük gurur yaşattı.

  4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle Maden Mühendisleri Odası Zonguldak şubesi tarafından düzenlenen madencilik konusundaki ilkokullar ve ortaokullar arası resim yarışması, liseler arası şiir ve öykü yarışması ile satranç turnuvasında Devrek Sabahat Cemil Ullupınar Fen Lisesi öğrencileri elde ettiği derecelerle yarışmaya damga vurdu.

  Zonguldak'ta bulunan bütün lise örencilerinin yarışmacı olarak katıldığı madencilik konusunda liseler arası şiir ve öykü yarışmasında daha önce elde ettiği başarılarla, başarıdan başarıya koşan Devrek Sabahat Cemil Ullupınar Fen Lisesi öğrencileri şiirde birincilik,  hikayede birincilik. ikincilik ve üçüncülük derecelerini elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

 Okulun bütün imkanlarını öğrencilerin başarısı için kullandıklarını belirten Devrek Sabahat Cemil ulupınar Fen Lisesi Müdürü Turgay Kırgil; "Okulumuz öğrencileri 4 Aralık Dünya Madenciler günü nedeniyle Maden Mühendisleri Odası Zonguldak şubesi tarafından düzenlenen madencilik konusundaki ilkokullar ve ortaokullar arası resim yarışması, liseler arası şiir ve öykü yarışması ile satranç turnuvasında; liseler arası şiir ve öykü kategorisinde Şiirde Zerda Kayış birinci, Hikayede Eylül Nisa Bayraktar birinci, Hikayede Zerda Kayış ikinci Hikayede Melih Emre üçüncüncü olarak bize büyük gurur  yaşattılar.

  Öncelikle dereceye giren ve okulumuzdaki tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Okulumuz da çok iyi bir kadro oluşturduk. Öğretmenlerimiz çalışıyor ve okulumuzdaki bu cevherleri ortaya çıkarıyorlar. Bizlerde mümkün olan tüm imkânlarımızı bu cevherlerin daha da iyi olabilmesi için kullanıyoruz” diye konuştu.

  Düzenlenen ödül törenine, Maden Mühendisleri Zonguldak Şubesi yönetim kurulu II. Başkanı Levet Yağcıoğlu, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

 

.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ