Advert
Advert
Advert

BAŞKAN AKPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Olağan Genel Kurulu, Devrek Belediyesi Nikah Salonu'nda yapıldı. Mevcut başkan İsmail Akpınar yeniden güven tazeledi.

BAŞKAN AKPINAR GÜVEN TAZELEDİ
Bu içerik 907 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın  Olağan Genel Kurulu, Devrek Belediyesi Nikah Salonu'nda yapıldı. Mevcut başkan İsmail Akpınar yeniden güven tazeledi.

   Divan Başkanlığı’nı Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un üstlendiği kongreye; Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ve Devrekli yöneticiler ile şoförler katıldı.

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede ilk olarak Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Akpınar bir konuşma yaptı. Konuşmasında kongrenin hayırlı olmasını dileyen Akpınar, “ Olağan Genel Kurul Kongremizi gerçekleştirmek amacıyla bir araya geldik. Kongremizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

  Akpınar’ın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının ibrası yapıldı. Raporlar oy birliği ile kabul edildi. Yeni dönem çalışma kurulu oylamaya sunularak kabul edildi.

 Okunan raporların ibrasının ardından Devrek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimi yapıldı.

   Kongreye Başkan adayı olarak mevcut Başkan İsmail Akpınar katıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut Başkan İsmail Akpınar tekrar başkan olarak seçildi.

 Yönetim Kurulu’na; Nevzat Kavşur, Mehmet Ilıksu, Ersin Masalcı, Hüseyin Kurubaş, Nihat Elik, Muhammet Kuzlu seçildi.

  Devrek Şoförler Odası Başkanlığına yeniden seçilen İsmail Akpınar konuşmasında “Genel kurulumuza katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun Ülkemize ilimize, ilçemize şoför arkadaşlarıma hayırlı olsun” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET