Advert
Advert
Advert

ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Zonguldak Ereğlili Er Kenan Döngel cenazesi dün akşam saat 20.00’de Çaycuma Havalimanına getirildi.

ŞEHİDİMİZ BUGÜN SON  YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Bu içerik 1224 kez okundu.
Advert

   Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Zonguldak Ereğlili Er Kenan Döngel  cenazesi dün akşam saat 20.00’de Çaycuma Havalimanına getirildi.

   Şehidimizi havaalanında Zonguldak Alay Komutanı  Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, şehidimizin ailesi ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Şehidimiz Kenan Döngel’in cenazesinin Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna getirileceği öğrenildi.

CENAZE NAMAZI BOZAHANE CAMİSİNDE

   Sabah saatlerinde Devlet hastanesi morgundan alınacak olan şehidimizin cenazesi, cenaze namazı için Bozahane camisine getirilecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna gönderileceği Sinop iline götürüleceği öğrenildi.  Kayseri'de düzenlenen törenin ardından Kenan Döngel'in naaşı Zonguldak'a gönderildi. Döngel'in ailesi de tören için Kayseri'deydi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET