-Sercan KAPUSUZ-
Devrekli öğrenciler geçmişte yaşamış ve buluşları veya fikirleri ile bugüne katkı sağlamış önemli isimlere günümüz gençlerinin gözü ile mektup yazacak.
Devrek’te birçok eTwinning projesine imza atan Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri bu seferde geçmişte yaşamış ve buluşları veya fikirleri ile bugüne katkı sağlamış önemli isimlere günümüz gençlerinin gözü ile mektup yazacak.
Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri rehber öğretmeneleri Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sevil Budak’ın öncülüğünde Kocaeli Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Polatlı Anadolu Lisesi ile ortak bir eTwinning projesine başladı.
Başlatılan eTwinning projesi kapsamında projeye katılan öğrencilerin işbirliği içerisinde yeni öğretim, yöntem ve tekniklerini kullanarak kendi öğrenmelerini gerçekleştirmelerinin hedeflendiğini belirten proje sorumlusu Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sevil Budak; " Kocaeli Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Polatlı Anadolu Lisesi ile ortak bir eTwinning projesine başladık.Dört okul olarak başlattığımız projenin konusu geçmişte yaşamış ve buluşları veya fikirleri ile bugüne katkı sağlamış önemli isimlere günümüz gençlerinin gözü ile mektup yazmak.
9 Sınıflardan sekiz öğrencinin katılım sağladığı projede öğrencilerin işbirliği içerisinde yeni öğretim, yöntem ve tekniklerini kullanarak kendi öğrenmelerini gerçekleştirmelerini hedefliyoruz." dedi.
Proje ekibi Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya’yı ziyaret ederek projelerini tanıttı, kendilerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü desteklerini belirtti ve öğrencilere başarılar diledi.