Advert
Advert
Advert

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

HDP hariç tüm siyasi partileri ve İktidarı uyaran Tüm İşçi Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Yarın sizlerde emekli olacaksınız abilerimizin, amcalarımızın ve büyüklerinize neden haklarını vermedik diye pişman olmayın. Son p

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ
Bu içerik 557 kez okundu.
Advert

HDP hariç tüm siyasi partileri ve İktidarı uyaran Tüm İşçi Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Yarın sizlerde emekli olacaksınız abilerimizin, amcalarımızın ve büyüklerinize neden haklarını vermedik diye pişman olmayın. Son pişman olmayın fayda etmez”

Sarıoğlu, “Zonguldak‘ta 160 bin, Türkiye’de ise 13 milyon 500 bin emekli var ve sayılarımız ailelerimiz ile birlikte 30 milyon kişiyiz” seçimi hatırlattı.

Gelişen olaylar nedeniyle tüm sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada emeklilerin son durumunu gözler önüne seren Tüm İşçi dul ve yetimleri derneği Zonguldak Şube başkanı Mustafa Sarıoğlu, “ İşçi Dul ve Yetimleri Derneği olarak açıklama yapmak zorunda kaldık. Zonguldak‘ta 160 bin, Türkiye’de ise 13 milyon 500 bin emekli var ve sayılarımız ailelerimiz ile birlikte 30 milyon kişiyiz. Birçoğumuz açlık sınırının altında emekli maaşı alıyor. Artık bu ekonomik krizde dayanacak gücümüz kalmadı. Buradan iktidar ve muhalefet ayrımı yapmaksızın Türkiye Büyük Millet Meclisi parlamentosuna sesleniyoruz. Yarın sizlerde emekli olacaksınız abilerimizin, amcalarımızın ve büyüklerinize neden haklarını vermedik diye pişman olmayın. Analarına, babalarına, amcalarına layık olamayan hiçbir İktidar ayakta kalamaz. Bunun aksini iddia edenler sandıkta yok olurlar.  Bunun örneği geçmişte defalarca yaşanmıştır. HDP hariç tüm siyasi partilere sesleniyorum, seçim bölgelerinize dağılın, köydeki çiftçiye ve zor durumdaki kişilere hallerini hatırlarını sorun. Ekonomik krizin altında inim inim inleyen insanları kesinlikle hafife almayın. Emekleri hafife alanlar şu kötü hayale uğrayacaktır şimdiden uyuruz sonra demedi demeyin. Son pişmanlık kesinlikle fayda etmez.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ