Advert
Advert
Advert

KEPAZELİĞİN BÖYLESİ?

BİLİM FUARINI SEMAZEN GÖSTERİSİYLE AÇTILAR!...

KEPAZELİĞİN BÖYLESİ?
Bu içerik 5296 kez okundu.
Advert

  Haber Merkezi-

   Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı semazen gösterileriyle açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen fuarda öğrenciler tarafından hazırlanan projeler tanıtıldı.

   TÜBİTAK Bilim Fuarları’nın amacı, öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri

arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmak olduğu halde, Devrek’te üstelik bir ‘Bilim Fuarı’nın açılışının semazen gösterileriyle yapılmasının hangi akla hizmet ettiği düşündürücüdür.

     Bir taraftan Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben manevi miras olarak hiçbir nas-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş, kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar.”  ilkesini gençlerimize öğreteceksiniz diğer yandan da eserlerinde islamı, kadını ve Türkleri azımsayan,  zalim gösteren ve hatta “Dünyayı imar etmek Rumlara, yıkmak ise Türklere mahsustur.” diyen Mevlana’yı gençlerimize altın tepside sunmaya çalışacaksınız…Bu ne yaman çelişki!... Bilimle bağdaşmayan işler…

    DEVREK DÜŞMANI MÜDÜR!

    Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya göreve başladığı günden buyana Devrek yararına, Devrek eğitimi adına sağlıklı hiçbir şey yapmamıştır. Buradan AKP’li yöneticilere sesleniyoruz:

    -Bu müdür Devrek’te daha fazla tahribat yapmaması için derhal buradan alınız!

    -Ey Ercan Kahya, bir bilim fuarının açılışını semazen gösterisiyle yaptırmaya utanmadın mı? Yüzün hiç kızarmadı mı?

    -Bir eğitim kurumunda, üstelik Bilim Fuarı’nda semah gösterisini bilimle nasıl bağdaştırdın? Öğrencilerenerjisini ve zamanını semah gösterisi yerine bilime ayırsalardı daha uygun olmaz mıydı?

    -Şair Rıfat Ilgaz’ın deyimiyle; “Her saltanatın bir sonu vardır oğul / Buna musalla taşları şahit!”, senin yatacak yerin yok Ey Kahya!...

    -Sen Devrek eğitim ve öğretiminde büyük tahribatlar yaptın, yaptırmaya da devam ediyorsun….Hiç bilimle semazenbir arada olur mu? Sende hiç mi düşünce yok? Hiç mi kitap okumazsın sen?

    -Cumhuriyetimizin 100.yılında uzaya gönderilecek bir Türk için gençlerimizi böyle mi yetiştiriyorsunuz?

    Ey Devrek’teki AKP Yöneticileri!...

    -Bu Müdürün Devrek’teki tahribatlarına daha ne zamana kadar göz yumacaksınız?

    Sizlere tek önerimiz var:

    Bu müdürü yol yakınken derhal görevden alın!..Hiç olmazsa Devrek’in eğitim öğretimine bir katkınız olsun!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL