Advert
Advert
Advert

MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYECEKSİN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esnaf, Sanatkar ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba CHP Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYECEKSİN
Bu içerik 888 kez okundu.
Advert

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esnaf, Sanatkar ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Veli Ağbaba CHP Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

   Ağbaba’yı CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş ile İl ve İlçe teşkilatı karşıladı. CHP İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısında; CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Murat Pulat,  Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney de hazır bulundu.

  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATEŞ PÜSKÜRDÜ: “YASAKLARIN PADİŞAHI OLDULAR”

  Ağbaba,ziyarete ilişkin yaptığı konuşmasında; “Türkiye’nin en eski ve önemli illerinden olan Zonguldak’ta olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ermek istiyorum. CHP olarak her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Burada yapacağımız çalışmaları ilerleyen günlerde de ilçelerde sürdüreceğiz. Son dönemde ülkemizin gündemi hepimizin bildiği gibi ekonomi. Açlık, enflasyon. Son dönemde daha önce hiç yaşamadığımız şeyleri yaşıyoruz.

 Melek Mosso konseri yasaklanıyor, Niyazi Koyuncu konseri yasaklanıyor, Apolas Lermi konseri yasaklanıyor. Metin Kahraman konseri yasaklanıyor. Geçtiğimiz hafta biliyorsunuz Anadolu Feast müzik festivali yasaklandı. Yasaklama gerekçesi de ahlaksızlığı önlemek, işlenecek bir suç olduğunu tahmin ediyorlar. Aslında ahlaksızlığı özendirmeyeceksen, yolsuzluk yapmayacaksın. Namussuzluk yapmayacaksın, 5'li çeteye memleketi peşkeş çekmeyeceksin. Uyuşturucu tacirlerini kullanamayacaksın. 28 yaşında bir adama, Rıza Zerrab'a devleti teslim etmeyeceksin.

   Bir bakan bir adamdan rüşvet istemeyecek. Taciz ve tecavüzlere ses çıkaracaksın. Liyakatsiz yönetime bakacaksın. 90 puan almasına rağmen partili değil diye onu işe almamazlık etmeyeceksin. Devletten 5/10 yerden maaş almayacaksın. Herkese tek müzik tek ses dinletmek istiyorlar. Yasakların padişahı oldular bunlar. Yaşam tarzına müdahale olarak görüyoruz bunları. Aynı zamanda fiilen yasak getiriyorlar. Alkol ve sigaraya gelen zamları görüyoruz. Bu artışlar AKP’nin ideolojik vergi uygulaması yaptığını gösteriyor. Vatandaşlar alkolik olmasın diyorlar, devlet alkolik oldu. Sahte içkiden dolayı insanlar hayatlarını kaybediyor. İnsanları kimyager yaptılar. Herkesi kör edecekler bu gidişle. Alkolden aldığınız vergiden alıyorsunuz maaşları. Vergiler olmasa devlet çökecek. Kötü yönetimle Türkiye her gün yeni bir felaketle karşı karşıya. 2018 yılında şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı mücadele etmiştik. Şeker karaborsaya düştü. İlk kez şeker ithalatınserbest bırakıldı. Bir kutu şeker bile üç katı fiyatına çıkmış durumda. Şeker fabrikalarını satanlar vatana ihanet etmişlerdir. Haindir. Sorumlusu bu ülkeyi yöneten ve ortağı MHP’dir.”

  CHP'li Veli Ağbaba gazetecilerin sorusu üzerine Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde müzik Festivali ve alkol tartışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

 Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, iktidarın yasakçı zihniyetinden bahsederek "Sayın belediye başkanımız bu festivali destekliyorsa biz de kendisine destek veriyoruz. Alkolik olmak başka bir şey alkol kullanmak başka bir şey biz sadece 18 yaş altı gençlerin alkol satılmasına karşı çıkarız parti olarak alkolizmle biz de mücadele ediyoruz" dedi.

  

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU