Advert
Advert
Advert

ADI BELLİ OLDU

Bir süre önce Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, tarafından sosyal medyada Belediye Bulvar’ında yapımı tamamlanan Alışveriş ve Yaşam Merkezinin isminin belirlenmesi için anket yapılmıştı.

ADI BELLİ OLDU
Bu içerik 715 kez okundu.
Advert

Bir süre önce Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  tarafından sosyal medyada Belediye Bulvar’ında  yapımı tamamlanan Alışveriş ve Yaşam Merkezinin isminin belirlenmesi için anket yapılmıştı.

Yapılan anket doğrultusunda Belediye Bulvar’ında  yapımı tamamlanan Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ismi anket sonucunda ELMASPARK İsminin verilmesi kararlaştırıldı.

Yapılan anket sonucunda Zonguldak Belediyesi’nden şu açıklama yapıldı, “Acılık’ın çehresini değiştiren ve bölgeye yeni bir değer katan projemizin adını belirlemek için siz kıymetli hemşehrilerimizden fikirlerinizi istemiştik. Sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız bu kamuoyu yoklaması neticesinde birçok hemşehrimizin ortak görüşü dikkate alınarak  projemizin adı

ELMASPARK Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak belirlenmiştir. Fikirleriyle sürece destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyor, adıyla şehrimizin var oluşunu simgeleyen 'ELMASPARK' projemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU