Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen Başkanı Fatih Çapraz ve Meclis Başkanı Adnan Çebi, TSO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi Cihat Alagöz’ü ALZ Grup A.Ş’de ziyaret etti.
Görüşmede Karabük’ün tanıtılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Alagöz, tanıtım faaliyetlerinde Karabük TSO’nun yeni yönetimine ellerinden gelen desteği sağlayacağını ifade etti.
Cihat Alagöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda
“Bugün misafirimiz olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen Başkanı Sn. Fatih Çapraz, Meclis Başkanı Sn. Adnan Çebi ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreterine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde kendilerine başarılar dilerim.” dedi