Advert
Advert
Advert

10 ASKERİ PERSONEL FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINDI

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Zonguldak merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen ve Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilenlerin yanı sıra açığa alınanlar ile muvazzaf 1

10 ASKERİ PERSONEL FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINDI
Bu içerik 2068 kez okundu.
Advert

   Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Zonguldak merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, ByLock kullandıkları tespit edilen ve Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilenlerin yanı sıra açığa alınanlar ile muvazzaf 10 askeri personel gözaltına alındı.

   Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Merkez ve Ereğli ilçelerinin yanı sıra İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyon yaptı.

   Operasyonda, KHK ile meslekten ihraç edilen Jandarma Yüzbaşı M.S'nin yanı sıra açığa alınan TCSG-301 Bot Komutanlığında görevli Sahil Güvenlik Yüzbaşı G.A., TCSG-301 Bot Komutanlığında görevli Sahil Güvenlik Astsubay A.M., Jandarma Uzman Çavuş S.K., Jandarma Teğmen M.A'nın yanı sıra Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığında görevli Deniz Üsteğmen O.M.K., İkmal Üsteğmen Ç.K., Deniz Teğmen E.E., Deniz Astsubay B.B. ile Deniz Astsubay Başçavuş B.B. gözaltına alındı.

 

   Gözaltına alınanlar ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU