Advert
Advert
Advert

MUHTARLAR KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Zonguldak bölgesi Muhtarlar Derneği Başkanları Devrek'i ziyaret etti.

 MUHTARLAR KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 690 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

   Zonguldak bölgesi Muhtarlar Derneği Başkanları Devrek'i ziyaret etti.

   Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal ve Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Çakıroğlu ile beraber Devrek'te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

   Başkan Nas ve beraberindeki heyet Devrek'te yaptıkları ziyartelerde Devrek Kaymakamı Ümit Altay ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u ziyaret etti.

  Başkan Nas ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getiren belirten Kaymakam Altay, "Muhtarlar devletle vatandaş arasında köprüdür. Devlet bir yerde hizmet yapmak istiyorsa, muhtarın mutlaka içinde olması gerekiyor. Muhtarlarımızı ne kadar işin içine çekersek bizim yaptığımız işte o kadar başarılı olur." dedi.

   Başkan Nas ve beraberindeki heyet daha sonra Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kendisini ziyaret eden  Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve beraberindeki heyeti başkanlığında ağırladı.

    Ziyaretin, birlik beraberlik ve kaynaşma ziyareti olduğunu belirten Başkan Nas, “Uzun zamandan beri kafalarımızda tasarladığımız birlik beraberlik ve kaynaşma ziyaretimiz vardı. Bu amaçla Başkanımız Çetin Bozkurt beyi ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz inşallah bu birlikteliğimiz yaşadığımız bazı sorunlara çözüm olacaktır”dedi.

     Başkan Çetin Bozkurt da, muhtarların sorunlarını çok yakından bildiğini ifade ederek, “Belediye olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elbette muhtarlarımızın, köylerimizin sıkıntıları var. Bunun çözümünün birlik, beraberlik içinde olacağını düşünüyorum. Bizlerde bu konuda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Muhtarlarımı demokrasinin temel taşıdır. Onların sorun ve sıkıntılarının çözümü kunusunda elimden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeniyle de teşekkür ediyorum” dedi.

   Son olarak Devrekli Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Nas ve bölge muhtarları, Devrekli muhtarların sıkıntılarını dinledi.  Başkan Nas, hey ay bir ilçeyi ziyaret ettiklerini belirterek, "Birbirimizle kaynaşma ve dostlarımızla buluşmak amacıyla bir araya geliyoruz. Bu anlamda bizleri kabul eden yöneticilerimize ve ziyarete katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU