Advert
Advert
Advert

TAKSİCİ ESNAFINDAN BAŞKAN BOZKURT’A TEŞEKKÜR

Belediye taksi duraklarını yeniliyor.

TAKSİCİ ESNAFINDAN BAŞKAN BOZKURT’A TEŞEKKÜR
Bu içerik 1545 kez okundu.
Advert

   Sercan Kapusuz

    Devrek Belediyesi’nin şehir merkezinde bulunan taksi duraklarını yenileme çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede Eski Mahalle Dr. Veysel Atasoy Caddesi üzerinde bulunan Şah Taksi Durağı da yenilendi.

    Taksi durağı kabinine kavuşan Şah Taksi Durakğı esnafı Başkan Çetin Bozkurt’a, kendilerine verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür etti. Taksici esnafı Recep Saraç, “Bizim yıllardır durak kabinimiz yoktu. Çetin Başkanımız sayesinde kabinimize kavuştuk. Bir esnaf olarak daha önce başkanımızı desteklememiştim. Bundan sonra onun yanındayım, ailemin yedi oyu var hepsi Çetin başkanımın. Başkanımız bizim bu mağduriyetimizi giderdi. Taksimiz çalışanları olarak kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

    Diğer bir taksici esnafı Sezgin Köstekçi de, memnuniyetini dile getirerek, “Çetin başkanımız buraya taksi kabini için bize söz vermişti. Bu sözünü yerine getirerek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bizi kötü hava şartlarından kurtardı. Artık bizim de bir durak kabinimiz oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

   Taksici esnafı Süleyman Dalkıç da, “Uzun yıllar eksikliğini yaşadığımız durak kabinimize kavuştuk. Başkanımız Çetin Bozkurt’a çok teşekkür ediyorum, sağıolsun”diye konuştu.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da, “Taksici esnafımıza söz vermiştik. Duraklarını ilçemize yakışır hale getirmek için çalışıyoruz. Kendi atölyemizde ürettiğimiz durak estetik ve kullanışlı. Şuana kadar 4 taksici esnafımızın taksi durak kabinini yeniledik. Amacımız, taksici esnafımızın rahat ve huzurunu sağlamaktır, bu amaçla ilçe merkezimizdeki tüm durakları yenileyeceğiz.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET