-Sercan KAPUSUZ-
Devrek Kaymakamı Ümit Altay: “Kıymetli hemşehrilerim, Sosyal Yardımlaşma vakfımız koordinesinde, Kızılay ve belediyelerimiz kanalıyla yardımlarınızı deprem bölgelerine ulaştırabilirsiniz. "
Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Altay'ın yayınladığı mesaj şöyle:
"Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu kış günlerinde özellikle çadır, ısıtıcı ve battaniye türü yardımlara ihtiyaç olacaktır.
Kıymetli hemşehrilerim, Sosyal Yardımlaşma vakfımız koordinesinde, Kızılay ve belediyelerimiz kanalıyla yardımlarınızı deprem bölgelerine ulaştırabilirsiniz. Allah yardımcımız olsun.
Bugünden itibaren beklenen kar yağışı sebebiyle sıkıntı yaşamamak için hamileler, kronik rahatsızlığı olanların, diyaliz hastaları gibi vatandaşlarımızın ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilçe merkezinde bulunmaları faydalı olacaktır.
Kızılay kan toplama aracı gün boyunca ilçemizde olacaktır."