Advert
Advert
Advert

AKŞENER MASAYA DÖNDÜ!

CHP ve İYİ Parti arasında alt düzeyde başlayan müzakereler üst yönetim tarafından da karşılık buldu

AKŞENER MASAYA DÖNDÜ!
Bu içerik 241 kez okundu.
Advert

CHP ve İYİ Parti arasında alt düzeyde başlayan müzakereler üst yönetim tarafından da karşılık buldu.

 Masadan kalkan Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı olması teklifi kabul gördü. Ardından Akşener, Genel Merkez'den ayrıldı ve Başkent'te bir otelde CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu masa toplantısının yapılacağı Saadet Partisi Genel Merkezi'ne toplantıya katıldı. Sonrasında da Meral Akşener Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelerek Millet İttifakı toplantısına katıldı. Ve böylelikle 6'lı masa toplantısı başladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Akşener'in masaya döndüğünü şu sözlerle kamuoyuna duyurdu:

"Sayın Genel Başkanımızın bir öneri getirdiğini ifade etmiştik. 2 başkanın cumhurbaşkanı yardımcısı olma konusunda. Kılıçdaroğlu'ya bir görğşme gerçekleştirdiler. Akşener Saadet Partisi'nde yapılacak toplantıya katılma kararı aldı"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saat 15.45'te Millet İttifakı toplantısına katılmak üzere Saadet Partisi Genel Merkez binasına geldi.

 

 

 

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“SEFER ORUÇ’U ŞİDDETLE KINIYORUZ”
“SEFER ORUÇ’U ŞİDDETLE KINIYORUZ”
KIZILAY BAŞKANINA BAK!
KIZILAY BAŞKANINA BAK!