Advert
Advert
Advert

SİYASETTE EMEKLİLİK YOK

AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Özcan Ulupınar Alaborina Restaurant’ta yapılan temayül yoklamasında açıklamalarda bulundu.

 SİYASETTE EMEKLİLİK YOK
Bu içerik 663 kez okundu.
Advert

AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Özcan Ulupınar Alaborina Restaurant’ta yapılan temayül yoklamasında açıklamalarda bulundu. Ulupınar, yapılan hizmetlerin devamı için AKP ve Cumhur ittifakının yeniden iktidara getirilmesi gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye 14 mayısta bir seçime gidiyor. Önemli bir seçim bu seçimde inşallah tekrar Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek için var gücümüzle teşkilatımızla beraber çalışıyoruz. Ak Parti'nin tekrar iktidar olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Orada 49 aday adayı arkadaşımız var. Ben biliyorum listeye girsin girmesin var gücü ile çalışacak. Ben 2 dönem belediye Başkanlığı yaptım. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olduk, insanların hayırlısı insanlara faydası dokunandır düsturuyla hareket ettik ve inşallah AK Parti döneminde de Zonguldak çok büyük hizmetler aldı. Bütün vatandaşlarımız da bunun farkında. Türkiye'ye yapılan hizmetleri saymaya kalksak şimdi çok zaman alır. Onların devamı noktasında da AK Parti iktidarına, Cumhur İttifakı'nın ve tekrar iktidara gelmesine ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızın teveccühüyle inşallah teşkilatlarımızın da arkadaşlarımızın gayretleriyle tekrar partimizi iktidar yapacağız. Cumhur İttifakı'nı yeniden iktidar yapacağız. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız.

 SİYASETTE EMEKLİLİK YOK

 Birde kenara çekilme olayı var. Her şey sizin elinizde olmaz arkadan bir rüzgar gelir o rüzgar sizi vatandaşın önüne koyar. Demek ki benim kenara çekilmemem gerekiyormuş. Ben bunu anladım. Siyasette emeklilik yok. Allah ömür verirse, sağlık sıhhat yerinde olursa ben bu vatandaşlara layık olmak için elimden geleni yaparım. Bu heyecan bu sevgi devam ettiği müddetçe bizde ki çalışma azmi de artıyor” dedi.

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ