Advert
Advert
Advert

SAHTE BİLEZİK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahte altın bileziği satmak isteyen bir kişi suç üstü yakalandı.

SAHTE BİLEZİK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ
Bu içerik 3226 kez okundu.
Advert

   Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Asayiş Büro amirliği ekipleri piyasaya sahte altın bilezik süren şebekeyi çökertti. Düzenlenen operasyonla 3 kişi göz altına alınırken, zanlıların attıkları bilezikler ise yapılan kısa arama sonrasında bulundu.

   Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, akşam saatlerinde Kardeşler kuyumcusuna giderek sahte altın bilezik bozdurmak isteyen ve iş yeri sahibi tarafından fark edilen olayda Rabia Ç. yi göz altına aldı. Emniyet müdürlüğüne götürülen ve sorgusuna başlanan Rabia Ç. nin ifadelerinden yola çıkan Asayiş büro amirliği ekipleri, Rabia Ç. nin verdiği araç plakasını takibe aldı. Zonguldak'tan ilçeye giriş yapan otomobil ekipler tarafından Ömerli mevkiinde durduruldu. Araçta bulunan Erdal K. (41) Damla G. (22) ve Cafer Ç. nin (20) üst araması ve araç aramasında brişey bulamadı. Şüphelilerin sahte altın bilezikleri atmış olabileceği ihtimalini değerlendiren ve çevrede arama başlatan ekipler, kısa süre sonra sahte bilezikleri buldu. Polis göz altına aldığı 3 kişiyi ifadeleri alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü.

ARACI 4 AY ÖNCE KİRALAMIŞLAR

 

   İş yeri sahibinin dikkati ve Asayiş büro amirliği ekiplerinin titiz çalışması ile çökertilen şebeke, kullandıkları 34 BF 3682 plakalı aracı 4 ay önce kiralamış. Batı Karadeniz bölgesini gezdikleri belirlenen şebekenin Sakarya' da da bir iş yerine sahte altın verdikleri öğrenildi. Göz altına alınan 4 kişinin başka iş yerlerine sahte altın bilezik verip vermedikleri araştırılırken, göz altına alınan şüphelilerin ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU