Advert
Advert
Advert

DEVREK YAĞMUR EKİBİ, DEVREKLİLERE İKİNCİ BAYRAMI YAŞATTI

Devrek yağmur Ekibi'nden muhteşem konser

DEVREK YAĞMUR EKİBİ, DEVREKLİLERE İKİNCİ BAYRAMI YAŞATTI
Bu içerik 3775 kez okundu.
Advert

     Devrek Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yaz Şenlikleri” etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Devrek Yağmur Ekibi, hayranlarına keyifli bir konser verdi, Devrekliler adeta ikinci bayramı yaşadı

      Stand alanında sevenleriyle buluşan Devrek Yağmur Ekibi Şef Ramazan Yağmur öncülüğünde sahne alan Feyyaz Yağmur, Şendoğan Yağmur, Ayhan Yağmur, Okan Masalcı ve konuk sanatçı Bilbay Kurt seslendirdiği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla  müzikseverlerin kulaklarının pasını sildi. Özellikle kıvrak türküleriyle izleyicilerden büyük beğeni toplayan Yağmur Ekibi’nin Klarnet Üstadı İdris Yağmur da büyük beğeni topladı.

     Şef Ramazan Yağmur sahnede yaptığı esprilerle sevenlerini hem güldürdü hem de coşturdu. Müzik alanında aranan ve büyük beğeni toplayan Ramazan Yağmur, müzik alanındaki bütün hünerini hayranları için sergiledi.

   Yağmur Ekibi’nin solistleri; Feyyaz Yağmur, Şendoğan Yağmur, Ayhan Yağmur, Okan Masalcı ve konuk sanatçı Bilbay sesleriyle olduğu kadar sahne performasyonlarıyla da dikkati çekti.

     Bir saatten uzun süre sahnede kalan Yağmur Ekibi, hayranlarına unutamayacakları bir konser yaşatırken, Şef Ramazan Yağmur da dinleyenlere de, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle de teşekkür etti.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU