Advert
Advert
Advert

HEP AYNI YALAN!

Ulupınar, Devrek halkının belleğiyle dalga geçiyor...

HEP AYNI YALAN!
Bu içerik 11838 kez okundu.
Advert

    Gazetemizin dünkü sayısında “Devrek’te 13 Doktor Açığı Var” başlıklı haberimizi, Devrek’in sorunlarını gözünü ve kulağını kapatan AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar aklınca yaptığı bir açıklamayla yalanladı. Devrek’te herkesin hastanede doktor açığı olduğunu bildiği halde Ulupınar’ın “Bugün için bakıldığında her hastanede doktor eksikliği vardır” ifadesi halkımızın beyniyle alay ettiğinin göstergesidir. Dolayısıyla Ulupınar bu açıklamasıyla hem kendini yalanlıyor hem de halkımızı kandırıyor.

 ULUPINAR ARKADAN DOLANIYOR

     AKP’li Vekil Özcan Ulupınar, bizim Devrek Devlet Hastanesi’nde 13 doktor açığı olduğu haberimize yanıt vermek yerine arkadan dolanarak, “Şu an itibariyle hastanede 10 kadrolu uzman doktor olduğunu, bunların 2’sinin izinli olduğu için 8’inin görev yaptığını” söylüyor. Biz bu söylemiyle güya hastanede “doktor” olduğunu belirtiyor.

HABERİMİZİN ARKASINDAYIZ

     Bir kez daha yineliyoruz. Devrek Devlet Hastanesi’nde şu an itibarıyle 13 doktor açığı var. Bu savımızı Devrek Devlet Hastanesi’nin resmi sitesi olan; “http://devrekdevlethastanesi.gov.tr”deki doktor dökümü de doğruluyor. Ulupınar buna ne diyecek? Ulupınar’a verilen bilgiler yanlış.

    Biz ne demiştik; Devrek Devlet Hastanesi’nde:13 doktor açığı var. Evet var!... Hastanede, 2 Genel Cerrah olması gerekirken hiç yok ama 1 doktor Zonguldak’tan geçici görevle, 1 tane Radyoloji uzmanı olması gerekirken hiç yok ve Ereğli’den geçici görevle, KBB uzmanı hiç yok ve Zonguldak’tan geçici görevle, Göz uzmanı hiç yok ve Zonguldak’tan geçici görevle,  Kardiyoloji uzmanı ücretsiz izinli ve Zonguldak’tan 1 doktor geçici görevle,  Fizik tedavi uzmanı ücretsiz izinli olduğu için hiç yok, 3 kadrosu bulunan İç Hastalıkları Uzmanı yerine 1, 10 kadrosu bulunan Acil Servis’te de 6 doktor görev yapıyor.”

TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ!

    Ulupınar, kendince Devrek Devlet Hastanesinde geçici olarak görev yapanları “var” sayıyor. Bu doktorlar sabah geliyor akşam gidiyorlar. Gece hastalanan bir vatandaşımız ne yapacak? Açığı kapatmak içinde Ereğli ve Zonguldak’tan 5 doktor geçici görevle Devrek Devlet Hastanesi’ne çeşitli günlerde geliyor. Hastanenin Acil Servisinde 4, iç hastalıkları uzmanı 2 ve 2’de ücretsiz izne ayrılan doktor var. Geçici doktor geldiğini kendisi de doğruluyor Ulupınar.

VATANDAŞ BAŞKA HASTANELERE NEDEN GİDİYOR?

     Özcan Ulupınar, açıklamasında hastanede “Doktor açığı” olmadığını ima ediyor. Doktor varsa, soruyoruz Ulupınar’a: Vatandaşlarımız neden Zonguldak ve Çaycuma’daki hastanelere sevkediliyor?

     Devrek’ten her gün Karabük ve Bolu ve Karabük’teki hastanelere araç kalkıyor?

     Ulupınar, “76’ncı dönem kurasının öne çekilen bir kura olduğunu”  ifade ediyor ve “Diğer dönem kuralarına göre kuraya iştirak etmiş olan hekim sayısının yarı yarıya düşük olduğunu ve bu kuradan Zonguldak geneline sadece 2 hekimin geldiğini” belirtiyor.

    Böyle bir mazeret olur mu? İktidar partili 3 vekilsiniz. Bu halk size genel seçimde 20 binin üzerinde oy verdi. Mazeret göstereceğine, gereğini yap da halkımız Çaycuma, Zonguldak, Bolu, Karabük hastanelerine gitmesin!...

ULUPINAR KENDİ YALANINDA BOĞULUYOR

     AKP’li Vekil Ulupınar, “Son zamanlarda sürekli olarak Devrek Devlet Hastanesi ile ilgili yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını” belirterek bizim haberimizi aklınca yalanlıyor.

    Hodri meydan!...

    Sayın Ulupınar, haberimiz yalansa elinizden öpeceğiz. Sizin açıklamanız yanlışsa vekillikten istifa edecek misiniz?

    Halka yalan söylemeyi şiar edindiğiniz aşikar, ama asla ve asla haberimizin yalan olduğunu söyleyemezsiniz. Size verilen bilgiler yanlış!...Arkadan dolanmayı bırakın, gerçekleri görün ve söyleyin halkımıza!...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU