Advert
Advert
Advert

2’Sİ KADIN 7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yakalanan 2'si kadın 7 kişi adliyeye gönderildi.

2’Sİ KADIN 7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Bu içerik 2088 kez okundu.
Advert

   Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında yakalanan 2'si kadın 7 kişi adliyeye gönderildi. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Terör örgütüne üye olma" iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler Büşra Saadet B, Remzi C, Fatih Ç, Yıldıray Y, İlker Baki E, Ali E. ve Özge Y. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si ise emniyetteki işlemlerinden sonra salıverildi.

   Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca darbe girişimiyle ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında 3 Kasım'da, 2'si kadın 17 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kapsamda 3 kişinin ise arandığı belirtilmişti. Soruşturma kapsamında daha önce adliyeye sevk edilenlerden 1 kişi tutuklanırken, 7 şüpheli ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU