Advert
Advert
Advert

AKP’Lİ ÇATUROĞLU GERİ VİTES YAPTI!

AKP Milletvekili Çaturoğlu’nun bu açıklamalarına başta kendi partisi olmak üzere diğer partilerden tepki gelmişti. Milletvekili Çaturoğlu, tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaparak, “Maksadı aşan bir kısım ifadelerden dolayı milletimizin affına sığınıy

AKP’Lİ ÇATUROĞLU GERİ VİTES YAPTI!
Bu içerik 2999 kez okundu.
Advert

     AKP Zonguldak Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Üyesi Faruk Çaturoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Milli Savunma Bakanlığı bütçesi üzerinde yapılan müzakereler sırasında HDP’nin tekrar çözüm masasına dönülmesi gerektiğini ifade ederek, çözüm sürecinin bitmesi konusunda görüşlerini dile getirmişti.

     AKP Milletvekili Çaturoğlu’nun bu açıklamalarına başta kendi partisi olmak üzere diğerpartilerden tepki gelmişti. Milletvekili Çaturoğlu, tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaparak, “Maksadı aşan bir kısım ifadelerden dolayı milletimizin affına sığınıyorum” dedi.

    Çaturoğlu, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “22 Kasım 2017 tarihinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Milli Savunma Bakanlığı bütçesi üzerinde yapılan müzakereler esnasında birçok konuda fikirlerimi beyan ettiğim irticalen uzun bir konuşma gerçekleştirdim. Konuşmamın bir bölümü de PKK terör örgütü ile yürütülen mücadele hakkındaydı. Bu konu üzerine yapmış olduğum konuşma esnasında yanlış anlaşılmaya müsait olan ve maksadı aşan bir kısım ifadelerden dolayı tüm milletimizin affına sığınıyorum. Şunu da özellikle ifade etmem gerekir ki, bu konuda ne benim, ne de hükümetimizin gizli bir ajandası asla yoktur. Olan biten her şey kamuoyunun gözü önünde cereyan etmektedir. Üstelik sadece PKK değil, tüm terör örgütleriyle mücadele her alanda kararlı bir şekilde devam etmektedir ve terörün tamamen bu topraklardan kökü kazınana kadarda devam edecektir. Bu vesileyle; bu mücadele uğruna gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ÇATUROĞLU NE DEMİŞTİ?

    TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Milli Savunma Bakanlığı’nın 2018 yılı bütçe görüşmelerinde söz alan komisyon üyesi AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, HDP’nin tekrar çözüm masasına dönülmesi gerektiğini ifade ettiğini belirterek, çözüm sürecinin bitmesi konusunda görüşlerini dile getirdi.  Dünyada çözüm konusunda yaşanan örnekleri anlatan Çaturoğlu, “PKK’yle olan mücadelenin tekrar masaya gelebilmesi için şartlar ortadaydı yani silahların gömülmesi gerekiyordu ama bu hiçbir zaman gerçekleşmedi. Bu gerçekleştiği zaman ben yeniden bu masaya dönülebileceği kanaatindeyim. Ama tabii defalarca söz verildi, bu sözler yerine getirilmedi. Bundan sonra gerek hükümet kanadımızın, gerekse Silahlı Kuvvetlerimizin bu konuda nasıl bir tavır alacağını şahsen benim kestirmem de mümkün değil, ama bir şekilde terörün tamamen -sağcısı, solcusu, FETÖ’sü, PYD’si, PKK’si, DHKP-C’si ve diğerleri olmak üzere kökünün kazınmasının gerektiği de ortadadır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET