Advert
Advert
Advert

ÖĞRENCİLER, “KÜFÜRE HAYIR” DEDİ

Devrek Fatih İlkokulu öğrencileri, küfre karşı ‘Ağızlar Kirlenmesin’ sloganıyla ‘Ailemiz Her Şeyimiz’ isimli yeni bir projeye imza attı.

ÖĞRENCİLER, “KÜFÜRE HAYIR” DEDİ
Bu içerik 3136 kez okundu.
Advert

    Devrek Fatih İlkokulu öğrencileri, küfre karşı ‘Ağızlar Kirlenmesin’ sloganıyla ‘Ailemiz Her Şeyimiz’ isimli yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında okul yetkilileri ve öğrencileri yürüyüş düzenledi.Devrek Fatih İlkokulu tarafından yürütülen “Ailemiz Herşeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin” Projesi kapsamında Okul Müdürü Murat Aksoy, öğretmenler ile öğrencilerin katılımıyla Belediye Şehir Bandosu eşliğinde yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşte öğrenciler pankartlar eşliğinde hep bir ağızdan “Küfüre ve Argo Kelimelere Hayır” dediler.

    Projelerle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Murat Aksoy; Fatih İlkokulu olarak okulumuzda, mahallemizde, sokağımızda sıkça duyduğumuz küfür ve argo sözlerle mücadele kapsamında bir proje başlattık. Toplumumuzda bir kısım insanların düşünce dünyasının kirliliğinin göstergesi olan küfür ve argo içeren içeren sözlerin her geçen gün artıyor olması, toplumun çekirdeği olan aile kurumunun her geçen gün yıpranması, toplumun bir bölümünde doğru ve yanlış kavramlarının belirsizleşmesi ve değerlerimizden uzaklaşıyor olması gibi sebepler bu projenin acilen uygulamaya geçilmesinin gerekçesidir.

   Elbette her şey bir anda çözüm bulmayacak bu sıkıntılar ortadan kalkmayacak ancak bizler ormandaki yangını söndürmek için su taşıyan karınca ve serçe misali üzerimize düşeni Fatih İlkokulu olarak yalpım istedik. Toplumda bir farkındalık oluşturabilmek ve çevremizde iletişim halinde olduğumuz insanlara doğru mesajlar verebilmek için kolları sıvadık. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bize örnek olacak bir çalışmayı ortaya koymaları çok anlamlıdır. Bu güzel projede emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı, öğrencilerimizi ve velililerimizi şahsım ve okulum adına tebrik ediyor, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine projemizin uygulama ve yürütülmesi aşamasında bizlere destek veren Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze huzurlarınızda  ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.   

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU