Advert
Advert
Advert

CANSU, 10 GÜNDÜR KAYIP

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde 22 yaşındaki Cansu Akkoç, 10 gün önce tavuklara yem vereceğini söyleyerek evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu.

CANSU, 10 GÜNDÜR KAYIP
Bu içerik 20227 kez okundu.
Advert

   Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde 22 yaşındaki Cansu Akkoç, 10 gün önce tavuklara yem vereceğini söyleyerek evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Jandarmaya kayıp başvurusu yapan Nazikar ve Selamettin Akkoç çifti, komşularının evin önünde bir araca binerken gördüğü kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

  Merkez Mahallesi Kocaahmetler Caddesi’nde oturan 48 yaşındaki Nazikar, 47 yaşındaki Selamettin Akkoç çiftinin 3 çocuğundan Cansu Akkoç, geçen 3 Haziran sabahı tavuklara yem vereceğini söyleyerek evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Cansu Akkoç, komşuların iddiasına göre evin önüne gelen bir otomobile binerek gitti. Akkoç çifti, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Yapılan aramalara rağmen Cansu Akkoç bulunamadı.

 AİLE ADANALI İNŞAAT İŞÇİSİNDEN ŞÜPHELENİYOR

   Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde hizmetli olarak çalışan Selamettin Akkoç, kızının inşaat işçisi Adanalı C.M. adlı kişiyle 3 aydır arkadaşlık yaptığını öğrendiklerini  belirterek şöyle konuştu:"Kızımın cep telefonu yoktu. Kızım kaybolduğunda o çocuğu aradım. Bana mesaj atarak, ’Cansu benim yanıma geliyor merak etmeyin’ dedi. Sonra görüştüğümüzde ise yanına gelmediğini söyledi. Kızımı bayramda istemeye geleceklerdi. ’Niye kaçırdın?’ dedim, kaçırmadığını söyledi. Şimdi kızımın canından endişe ediyorum. Jandarmaya mesajları verdim. Polis İzmit’te o kişinin ifadesini almış. Çocuk kızımın onunla birlikte olmadığını söylemiş. Ben o çocuğun kızımı sakladığını düşünüyorum. Kaçtığı günden beri bir haber alamadık. Saklıyorsa eğer saklamasına gerek yok. Ben kızımın hayatından endişe ediyorum. Eğer yanındaysa bana haber versin."

  10 gündür uyku uyuyamadığını söyleyen Nazikar Akkoç ise gözyaşları içinde kızından bir haber almayı beklediğini söyledi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN