Advert
Advert
Advert

GAZETECİ İBRAHİM TIĞ, MESLEĞİNDE 31 YILI GERİDE BIRAKTI

Devrek'te yayın hayatını sürdüren Bölge Haber Gazetesi'nin sahibi İbrahim Tığ mesleğinde 31.yılını doldurdu

GAZETECİ İBRAHİM TIĞ, MESLEĞİNDE 31 YILI GERİDE BIRAKTI
Bu içerik 3367 kez okundu.
Advert

 

-Göksel ONBAŞI-

 

     Devrek'te yayın hayatını sürdüren Bölge Haber Gazetesi'nin sahibi İbrahim Tığ mesleğinde 31.yılını doldurdu.

     Devrek’te 24 yıldan bu yana başarıyla yayın hayatını sürdüren ve günlük olarak okuyucularına ulaşan Bölge Haber Gazetesi sahibi İbrahim Tığ mesleğinde 31. Yılını doldurarak 32.yılına girmenin gururunu yaşıyor.

     14 Ocak 1986 yılında öğretmeni, eleştirmen-yazar Mehmet Yaşar Bilen'in Gazeteci İlhan Selçuk'a referansıyla Cumhuriyet Gazetesi muhabirliğiyle gazeteciliğe başlayan İbrahim Tığ, bir süre KKTC'de Aydınlık Gazetesi Temsilciliği, Cumhuriyet Gazetesi Diyarbakır, Anadolu Ajansı Yurt Haber muhabirliği görevlerinde bulundu. Halen günlük Anayurt gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.

     1994 yılında Devrek Bölge Haber Gazetesi'ni kuran İbrahim Tığ, halen bu gazetenin ve Şehir kültür ve edebiyat dergisinin sahipliğini ve yazarlığını yapıyor. İbrahim Tığ, “Mesleğim olan gazetecilik çok büyük sorumluluk isteyen bir meslek. Halkın gözü kulağı olması sebebiyle de ağır bir yükün altında olduğumun farkındayım geçen 31 yıllık süre içerisinde Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, ulusalcı, halktan yana haberler yaptığını, böylece mesleğimi sürdürmeye devam edeceğim.” dedi.

    Evli ve 2 çocuk babası olan İbrahim Tığ’ın 10 adet de basılı eseri bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU