Advert
Advert
Advert

CELAL AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK

Gazetemizin Sorumlu Yazıişleri Müdürü Celal Şakir Telci ağabeyimizi kaybettik.

CELAL AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK
Bu içerik 13571 kez okundu.
Advert

 

   Gazetemizin Sorumlu Yazıişleri Müdürü Celal Şakir Telci’yi kaybettik.

 1998 yılından buyana gazetemizde köşe yazarlığı, 2002 yılından itibaren de Sorumlu Yazıişleri Müdürlüğümüzü yapan Celal Şakir Telci ağabeyimizi bugün öğle saatlerinde 58 yaşında kaybettik.

    Bir süredir evinde tedavi gören Telci, bugün öğle saatlerinde rahatsızlanarak Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Telci, burada doktorların yoğun müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

    1960 yılında Devrek’te doğan Celal Ş. Telci, ilk ve liseyi burada bitirdikten sonra siyasete atıldı. Doğru Yol Partisi(DYP)’nden 2 dönem Devrek İl Genel Meclisi Üyeliği, 20 Yıl Devrek Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığı, 3 Dönem Devrek Emniyet Teşkilatını Günlendirme Derneği Başkanlığı ve 2 dönemdir de Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği (ROSAK) Başkanlığını yürütüyordu. Binlerce makalesi bulunan Telci’nin 24 ciltlik “Ben De Yazdım/Bu Gözler Neler Gördü” isimli günlük ve anılardan oluşan basıma hazır külliyatı bulunuyor.

    Evli ve 2 çocuk ve 2 torun sahibi olan Celal Ş. Telci ağabeyimiz için yarın ilk tören evinin önünde yapılacak. Telci’nin cenaze namazı, Merkez Ulucamii’nde yarın öğle namazının ardından kılınarak, Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

     Celal ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağolsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM