Advert
Advert
Advert

DEVREK ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ KURULDU

Devrek’te Engelsiz Yaşam Derneği kurularak yönetim kurulu ve denetim kurulunun seçimi yapıldı.

DEVREK ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ KURULDU
Bu içerik 6636 kez okundu.
Advert

 

   Devrek Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan engellilerin hak ve çıkarlarını savunmak, onların karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracak faaliyetlerde bulunarak hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla “Engelsiz Yaşam Derneği” isminde yeni bir dernek kuruldu.

   Devrek Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bir araya gelen Derneğin Kurucu Üyeleri, yaptıkları oylama ile yönetim ve denetim kurullarını belirledi.

“Her Bireyin Birer Engelli Adayı Olduğunu Unutmayın!”

   Yapılan seçim sonucunda Dernek Başkanı olarak seçilen Burçin OKTAY bir açıklama gerçekleştirerek, “Devrek Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan engelli arkadaşlarımızın sorunlarını gidermek için elimizden geleni yapacağız. Amacımız engellilerin sorunlarıyla ilgilenmek, eğitimlerini geliştirmek, meslek kazandırmak, maddi imkânlarını iyileştirmek, sosyal aktivitelere katılımlarını sağlamak ve ailelerine psikolojik olarak destek olmaktır. Bu konuda Devrek’te yaşayan diğer vatandaşlarımızın, Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerini ümit ediyoruz. Engellilerin sosyal yaşama katılabilmelerini sağlamak amacıyla böyle bir dernek kurduk. Unutulmamalıdır ki her insan birer engelli adayıdır” ifadelerine yer vererek Dernek başkanı olarak seçilmesinin üzerine yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu ve görevini layıkıyla yerine getirebilmek için üyelerle birlikte elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET