Advert
Advert
Advert

KANTARCI: TERÖRE LANET OLSUN

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Zeytindalı Operasyonu’nda şehit düşen Safranbolulu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için yayımladığı taziye mesajında, “Binlerce evladımızı, ömürlerinin en güzel çağında aramızdan alarak bizleri tar

KANTARCI: TERÖRE LANET OLSUN
Bu içerik 1878 kez okundu.
Advert

 

   Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Zeytindalı Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için bir taziye mesajı yayımladı. Kantarcı mesajında, “Dün akşam saatlerinde, ailesi, komşu ilimiz Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın Afrin’de sürdürülen Zeytindalı Operasyonu’nda şehit düştüğü haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimizin henüz üç ay önce evlenmiş olduğunu bilgisi üzüntümü daha da artırdı. Binlerce evladımızı, ömürlerinin en güzel çağında aramızdan alarak bizleri tarifsiz acılar içine sokan alçak teröre lanet ediyorum” dedi.

BİRLİK BERABERLİK RUHUNU ZEDELEYECEK DAVRANIŞLARDAN KAÇINMALIDIR

   Kantarcı açıklamasını, “Bu acıların artık dinmesini istiyoruz. Bunu sağlamak için de hepimizin birlik ve beraberlik ruhu içinde teröre hayır demesi gerekiyor. Kahraman ordumuzun terör unsurlarını temizlemek için yaptığı harekât, asla, iç siyasete malzeme yapılmamalıdır. Başta devletin en yetkili organları olmak üzere, herkes çok özenli bir dil kullanmalı, birlik beraberlik ruhunu zedeleyecek davranışlardan ısrarla kaçınmalıdır. Bu duygularla başta Ömer Bilal Akpınar evladımız olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve kahraman ordumuza baş sağlığı diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” diyerek tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU