Advert
Advert
Advert

BACIOĞLU, AFRİN ŞEHİTLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı ve Türk Büro-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye Afrin’e düzenlediği “Zeytin Dalı Harekatı”ndaki operasyonlar sırasında 11 askerimizin şehit olduğunu belirterek, başsa

 BACIOĞLU, AFRİN ŞEHİTLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Bu içerik 1654 kez okundu.
Advert

 

   Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı ve Türk Büro-Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye Afrin’e düzenlediği “Zeytin Dalı Harekatı”ndaki operasyonlar sırasında 11 askerimizin şehit olduğunu belirterek, başsağlığı mesajı yayımladı.

   Başkan Bacıoğlu, mesajında, “Zeytin Dalı Harekatı’nın 22’nci gününde, düzenlenen operasyonlarda 9, düşen helikopterimizde ise 2 askerimiz ile birlikte toplam 11 şehit haberi yüreklerimizi yaktı. Türk milletinin bekası, birliği ve dirliği için Afrin’e yönelik olarak devam eden ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başarıyla sürerken, gelen şehit haberleri yüreklerimizi bir kez daha yakmıştır. Teröristlere yönelik operasyonlarda 9, düşen helikopterimizde ise 2 Mehmetçiğimiz bu vatan için şehadet şerbeti içmiş ve şehitlik makamına erişmişlerdir. Dualarımızla, milletimizin bekası, ülkemize yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için cansiperane mücadele eden tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha kararlılıkla ifade ediyorum. Türkiye Kamu-Sen camiası adına, bu vatan için kara toprağa düşen tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve necip Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz yüreklerimizde ve dualarımızda ebediyen yaşayacaktır. Mekanları cennet olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene...” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU