Advert
Advert
Advert

ONUR VE ANADOL’UN BÜSTLERİ IŞIKLANDIRILDI

Devrek Belediyesi Devrekli şair ve yazarlar; Rüştü Onur ile M. Güzin Anadol'un Büstlerini ışıklandırdı.

ONUR VE ANADOL’UN BÜSTLERİ IŞIKLANDIRILDI
Bu içerik 3765 kez okundu.
Advert

 

   -Yasemin ALTUN-

    Devrekli şair ve yazarlar; Rüştü Onur ile Müfide Güzin Anadol’un büstü ışıklandırıldı.

    Devrek Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyet Alanı’nı yenileme çalışmaları çerçevesinde, burada bulunan Devrekli şair ve yazarlar; Rüştü Onur ile Müfide Güzin Anadol’un büstleri yeni yerlerine konularak ışıklandırıldı.

    Devrek Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyet Alanı yenileme ve düzenleme çalışması öncesinde Cumhuriyet Alanı’nda bulunan bastoncular heykeli, dev baston ve madenci feneri anıtları yerlerine konulmadı.

    Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrekli şair ve yazarlar Rüştü Onur ve Müfide Güzin Anadol’la gurur duyduğunu belirterek, “Hemşerilerim, bu iki şair ve yazarımızı saygı ve özlemle anıyorum. Cumhuriyet Alanı düzenleme çalışmalarımız dahilinde 7-8 aylık bir süreyle büstlerimizi bu alandan kaldırdık. Şimdi çalışmalarımızı tamamladık ve büstlerimizi yerine koyduk hatta büstlerimizi ışıklandırarak onlara saygımızı bir kez daha ifade ettik. Daha önce Cumhuriyet Alanı’nda bulunan bastoncular heykeli, dev baston ve madenci feneri anıtlarını da yeni düzenlemesini yaptığımız Eski Terminal Alanına yerleştireceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU