Advert
Advert
Advert

CHP, YENİ BİNASINA TAŞINDI

CHP, YENİ BİNASINA TAŞINDI
Bu içerik 1767 kez okundu.
Advert

 

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak merkez İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binası törenle açıldı.

    Açılış töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, İl Başkanı Umut Başoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

ÜNAL DEMİRTAŞ: 2019’DA HEM YERELDE HEMRDE GENELDE İKTİDARIZ

   Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ta, “Yeni ilçe binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Tabii Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bu zor süreçte birlik ve bütünlük içerisinde beraberce çalışmalıyız. O açıdan Cumhuriyet Halk Partisi artık seçimleri geride bıraktı, yani demokratik olan kendi içindeki, aile içindeki seçimlerini geride bıraktı. Bundan sonra birlik ve bütünlük içerisinde 2019’a odaklanıp hem yerelde ve hemde genelde iktidarı hedefliyoruz. İlçe binamızın da bu yönüyle hayırlara vesile olur diyorum. 2019'da Birlik bütünlüğümüzü bozmadan iktidara hep beraber geleceğiz” dedi.

ŞERAFETTİN TURPCU: HEDEFİMİZ 2019

    Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’da konuşmasında, “Şimdi merkez ilçe teşkilatımızın eski yeri uygun değildi, yeterli değildi. Asansörde sıkıntı vardı. Şimdi Merkez ilçe güzel bir yere alındı görüyorsunuz.

   2019 süreciyle ilgili de birlik beraberlik görüntüsünde Zonguldak da hep beraber milletvekillerimiz, il başkanınız, ilçe başkanımız, partilerimizin il ilçe örgütleri ve partide daha önce görev alan bütün Partili arkadaşlarımızla birlikte 2019'da hazırlıklarımızı gözden geçirdik bir anlamda. Başarılı bir açılış oldu teşekkür ediyoruz” dedi.

UMUT BAŞOĞLU: CHP 2019’DA İKTİDAR OLACAK

   Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu’da, yaptığı konuşmada, “Belediye başkanımızın da söylediği gibi bugün Merkez ilçemizin açılışını yaptık hep beraber. Çok güzel bir coşku bir heyecan. Bu heyecanla bu coşkuyla CHP 2019 yılında merkezde ve tüm Zonguldak'ta iktidardır bunu bir daha söylüyoruz. Hayırlı olsun” dedi

MUHAREM AKDEMİR:  BİR VE BERABERİZ..

    Muharrem Akdemir yaptığı açıklamada, “Merkez ilçe bugünkü heyecanla öyle çok güzel. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bu heyecan, bu birliktelik bu beraberlik devam ettiği sürece yükselme devam eder. Bu gönül dostluğu çok önemli. Bunu da bugün gördük. İnşallah önümüzdeki süreçte 2019’de CHP iktidar olacak” dedi.

ZAMAN: HOŞ GELDİNİZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak merkez İlçe Başkanı Fikret zaman’da konuşmasında, “yeni yerimize taşınmanı mutluluğunu yaşıyoruz. Partilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Eski yerinde asansör sorunumuz vardı. Engeli vatandaşlarımız çıkamıyorlardı. Şildi yeni yerimizde ise asansör sıfır kattan başlıyor ve dolayısıyla tüm engeli vatandaşlarımız rahatlıkla partimize çıkabilecekler. Ayrıca Zonguldak merkez ilçe teşkilatı olarak merkeze bağlı 3 köyümüz var ve kırsaldan gelen tüm arkadaşlarımızın  dolmuşa inip bindiği, Zonguldak’a ayak bastığı yer bu mevkii ve onlara şimdi daha yakını noktadayız. Yeni parti binamız in iç hacmi daha geniş ve daha kullanışlı. Hayırlı olsun. Açılış törenimize katılan herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET