Advert
Advert
Advert

İSTEYİNCE OLUYOR!

Çaycuma Belediyesinin şirketi ÇAYBEL, 35 yıl sonra üretime kazandırdığı atıl durumdaki makinelerle ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...

İSTEYİNCE OLUYOR!
Bu içerik 3343 kez okundu.
Advert

 

     Çaycuma Belediyesinin hibe yoluyla 3 yıl önce bünyesine kattığı ÇAYBEL şirketi, marangozhanesinde, ilçenin ihtiyacı olan bisiklet ve otobüs durakları, dinlenme bankları, kameriye, pergola, ahşap çocuk oyun parkları ve benzeri malzemeler üreterek büyük hizmetler yapıyor. 2015’de şirketin kurulmasıyla, belediyenin bir deposunda 1980’den itibaren atıl durumda bekletilen çeşitli ahşap işleme makineleri, yardımcı ekipman ve marangoz edevatının bakımını yaparak yeniden çalışır hale getiren şirket, satın aldığı ilave makinelerle birlikte kapasitesini de artırarak üretime devam ediyor. Yapılan son düzenlemelerle dışarıya da satış yapabilecek duruma gelen şirket, ürettiği mamulleri diğer belediyelere pazarlamaya hazırlanıyor.

VATANDAŞ İSTEDİĞİ PROJEYLE GELİP BİZDEN AHŞAP ÜRÜN ALABİLİYOR

    ÇAYBEL Şirketi Müdürü Cemal Özkan, marangoz atölyesinin kurulmasının ardından atıl durumdaki çeşitli ahşap işleme makinesinin bakımını yaptırarak hizmete soktuklarını belirterek, “Bunun yanında ilave makineler konuldu. Marangozhanemiz, Çaycuma’daki birçok kent mobilyası anlamında hizmet veren bir atölye haline geldi. Ürün çeşitleri anlamında oyun grupları, dolmuş durakları, bisiklet durağı, kameriye, pergola, oturma grupları gibi birçok çeşit var. Çaycuma’da artık vatandaşımız istediği projeyle gelip bizden ahşap ürünleri konusunda her türlü hizmeti alabiliyor. Çaycuma Belediyemizin yapmış olduğu ihalelere iştirak ederek, piyasa şartlarına göre çok uygun fiyatlarla hizmet vermiş oluyoruz. Vatandaşımıza da,istedikleri ürünlerde,piyasa koşullarına göre çok uygun şartlarda yardımcı oluyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ