Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE SERVİS ŞOFÖRÜ CİNSEL TACİZDEN TUTUKLANDI

Devrek’te Servis şoförü, lise öğrencisine cinsel tacizden tutuklandı

DEVREK’TE SERVİS ŞOFÖRÜ CİNSEL TACİZDEN TUTUKLANDI
Bu içerik 19049 kez okundu.
Advert

    

     Devrek’te bir lisede okuyan 15 yaşındaki kız öğrenci A.T.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan servis şoförü S.K. tutuklandı.

      Devrek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş’ın duyarlılığı ve öngörüsü üzerine gözaltına alınan ve bir toplu taşıma şoförü çıkarıldığı mahkemece kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

      Devrek Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası, öğrenci servisi şoförü S.K. (34), A.T. adlı öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle çıkarıldığı Devrek Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

   15 yaşındaki  A,T.’ye tacizde bulunan S.K’nin Devrek’te bir Toplu Taşıma Şirketinin şoförü olduğu kaydedildi.

     Devrek Milli Eğirim Müdürlüğü’nün taşımalı eğitim ihalesini alan bir firmada servis şoförü olarak çalışan 34 yaşındaki S.K., 15 yaşındaki lise öğrencisi  A.T.’ye cinsel istismarda bulundu. S.K., yine iddiaya göre A.T.’ye aşk mesajları çekti ve evine götürdü. Olay kızın durumu yakınlarına anlatmasıyla ortaya çıktı. Ailenin şikayeti üzerine Devrek Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemece ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU