Advert
Advert
Advert

CİNAYET.... ŞİZOFREN HASTASI ADAM DAYISININ BOĞAZINI KESTİ

Zonguldak’ta şizofren hastası olduğu iddia edilen bir kişi, dayısının boğazını kesti.

CİNAYET.... ŞİZOFREN HASTASI ADAM DAYISININ BOĞAZINI KESTİ
Bu içerik 3316 kez okundu.
Advert

Olay sonrası hastaneye kaldırılan talihsiz adam ise ameliyatın ardından BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.  Edinilen bilgiye göre olay, Kilimli ilçesine bağlı Bölüm Mahallesi’nde meydana geldi. 86 yaşındaki dayısı Fahri Ekşi’nin evine gelen 50 yaşındaki Abdülkadir E, bir süre sonra koşarak evden uzaklaştı. Ekmek bıçağı ile dayısının boğazını kestiği anlaşılan Ekşi, kayıplara karıştı. Olayın fark edilmesi üzerine olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. İlk müdahalesi yapılan yaşlı adam, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

   Talihsiz adamın ambulansa alındığı sırada yeğeni Abdülkadir E’nin  ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binası’na getirilen Abdülkadir E’nin sağlık raporu alındı. Dayısı ise ameliyatın ardından BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Dayı ile yeğen arasındaki olayın ardından sinir krizleri geçiren yakınları ise acil servis önünde gözyaşı döktü.

   Öte yandan şizofren hastası olduğu öğrenilen Abdülkadir E’nin  daha önce olaya da karıştığı öne sürüldü. Ekşi’nin, 2006 yılında boşandığı eşinin evine gittiği, eşi ile yaşadığı tartışma sırasında evin kapısına gelen ev sahibini karın boşluğu ve boğazından bıçakladığı öğrenildi. Ev sahibinin olay nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 2006 yılında gerçekleştirdiği olay sebebiyle tutuklanan Abdülkadir E’nin  uzun bir süre psikiyatri servisinde yattığı belirtildi.

   Son yaşanan olayda boğazından yaralanan dayısı Fahri Ekşi’nin yoğun bakıma alındığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

   Dayı ile yeğen arasında bilinmeyen bir sebeple gerçekleşen olayın ardından polisin başlattığı soruşturması sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN