Advert
Advert
Advert

CİVAK, TSO SEÇİMİNDE TÜM AKTİF ÜYELERİ OY VERMEYE DAVET ETTİ

CİVAK,  TSO SEÇİMİNDE TÜM AKTİF ÜYELERİ OY VERMEYE DAVET ETTİ
Bu içerik 1961 kez okundu.
Advert

 

   Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının olağan seçinin tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. TSO Başkanı ve Başkan Adayı Ertan Civak Devrek TSO seçiminin İlçe seçim kurulu tarafından 7 Nisan Cumartesi günü olarak belirlendiğini açıkladı.

DEVREK TSO BÖLGE EKONOMİSİNE YÖN VERECEK

  Devrek TSO seçimlerinin 1 Nisan Pazar günü yapılması için seçim kuruluna talepte bulunduklarını kararın ise 7 Nisan Cumartesi gününe uygun görüldüğünü ifade eden Ertan Civak, “ Devrek ve Gökçebey’de aktif olarak çalışan sanayici ve tüccar işadamlarımız Cumartesi günü de faal olarak çalışmaktadırlar. Bizler genellikle Pazar günü işimizin başında olmayız. Devrek TSO seçimlerinin üyelerin yüksek katılımıyla ve iradelerinin sandığa tam olarak yansıyabilmesi için tüccar ve sanayici  iş adamlarımızın işlerinin başında olmadığı boş günlerinde seçimin yapılması ile daha mümkün olacağına inandığımızdan  seçimin Pazar günü yapılmasını daha çok istiyorduk ama karar Cumartesi gününe verildi. Artık Cumartesi Pazar tarihiyle kaybedecek zamanımız yok. Zaman Devrek ve Gökçebey tüccar ve sanayici iş adamlarının bağlı oldukları Devrek’in en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan TSO’ya sahip çıkma zamanıdır.  Devrek TSO’nun siyaset üstü bir kurum olarak bölge ekonomisine yön verecek çalışmalarına katkı sunacak yeni meclis üyesi yönetici ve başkanını belirlemede üyelerimize büyük sorumluluklar düşmektedir.  Tüm aktif üyelerimizi 7 Nisan günkü TSO seçimine katılarak özgür iradeleriyle verecek oldukları oyları ile bu sürece ilk katkıyı vermeye davet ediyorum” dedi.

DEVREK TSO’YU HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

   Ekibiyle beraber seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Civak, “ TSO’nun aktif  üyeleri  bölgemize ekonomik yönden vereceğimiz katkıyı çok iyi bildiklerinden  Başkan olarak şahsıma ve ekip arkadaşlarıma destek vermede hiç tereddüt etmiyorlar.  TSO’yu sen ben ve siyaset kavgasından uzak tutup hak ettiği noktaya taşıyıp hak ettiği görevi yerine getiren bir kurum olarak önümüzdeki dönem aktif  çalıştırmayı öncelikli hedef olarak kendimize belirledik.  Bunun ekonomik faydalarını da tüm bölge halkına yaşatacağız.  Devrek ve Gökçebey’e hizmet verecek olan Organize Sanayi Bölgesi(OSB) kurma projemizde bunun  en başında yer alıyor. Diğer projelerimizde ardı ardına gelecekler” diye konuştu.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN