Advert
Advert
Advert

DEMİRTAŞ 18 MART’ I ANDI

DEMİRTAŞ 18 MART’ I ANDI
Bu içerik 1367 kez okundu.
Advert

 

      CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        CHP’li Demirtaş mesajında şunları ifade etti:

“Çanakkale Zaferi; ülkemizin ve dünya tarihinin akışını değiştiren, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu sürecinde bir dönüm noktası olan ve tarihe "Çanakkale Geçilmez" sözü ile yazılmış bir destandır.

          Çanakkale Zaferi’nde, farklı etnik milliyetten oluşan milyonlar ulus olma bilinci ile hareket etmiştir. Kahramanlık ve cesaretle verilen büyük mücadele, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güçlü liderliği sayesinde kazanılmıştır.  

          Büyük Önder Atatürk’ün, vatan sevgisi ile birleşen askeri dehası sayesinde kazanılan Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı’nın yol haritası olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözü Çanakkale’de yazılmıştır. Milletimizin büyük zorluklar ve eşi benzeri olmayan fedakârlıklarla kazandığı, vatan ve Cumhuriyet  sonsuza kadar varlığını sürdürecektir. Çanakkale’de verilen onurlu ve kararlı özgürlük direnişi Türkiye Cumhuriyeti’nin ne kadar sarsılmaz temeller üzerine oturtulduğunun göstergesidir.

       Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferimizin 103.yılında, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve bugüne kadar vatanımız için kanının son damlasına kadar mücadele etmiş olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi büyük bir saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR