Advert
Advert
Advert

DÖRDÜNCÜ YILINI “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” İLE KUTLUYOR

DÖRDÜNCÜ YILINI “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” İLE KUTLUYOR
Bu içerik 1335 kez okundu.
Advert

 

  Çaycuma Belediyesi hizmet yarışının 4. yılını, Ankara Kültür Sanat Kulübü oyuncularınca sahneye konan “7 Kocalı Hürmüz” adlı müzikalle kutlayacak

Çaycuma Belediyesi hizmet yarışının 4. yılını bir kültürel etkinlikle kutlayacak. Ankara Kültür Sanat Kulübü (AKSAK) oyuncuları, 4. hizmet yılının onuruna “7 Kocalı Hürmüz” adlı müzikal tiyatroyu Çaycumalılara sergileyecek. 50 kişilik dev kadronun sahnede olacağı oyun, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterilecek. Saat 17.00’de başlayacak olan müzikal tiyatro ücretsiz olacak. AKSAK oyuncuları 24 Mart Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda bir de halkoyunu gösterileri yaparak Çaycumalıları gösteriye davet edecek. AKSAK oyuncularından Arzu Yolgösteren ile Fatma Korur yine cumartesi günü Atatürkçü Düşünce Derneğinin üst katında bulunan Çaycuma Kent Konseyinde çocuklara yönelik yaratıcı drama dersi verecek. 14.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan ders de ücretsiz yapılacak.

COŞKUMUZU HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “29 Mart 2014’de seçimleri kazanarak göreve başlamamızın üzerinden tam dört yıl geçti. Doludizgin geçen bir dört yıl oldu. Hizmetle dolu geçen bu yıllarda büyük ameliyatları gerçekleştirerek kentin neredeyse tüm altyapısını yeniledik.  Modern bir kente yaraşan uygulamalarla Çaycuma’ya bir büyük değişim gerçekleştirerek önümüzdeki yıllara hazırladık. Vaat ettiğimiz her şeyi, hatta daha fazlasını yaptığımız bu dört yılın coşkusunu hemşehrilerimizle paylaşmak için bir müzikal tiyatro gösterisi yapıyoruz. Ankara Kültür Sanat Kulübü oyuncularının sahneleyeceği ‘7 Kocalı Hürmüz’ün ben fragmanını izledim. Muhteşem bir koreografiyle sahneye konan sözcüğün tam anlamıyla bir görsel şölen olan oyunu izleyen herkrsin çok beğeneceğini düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı 4. yılımızın coşkusunu paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM