Advert
Advert
Advert

BUGÜN ZONGULDAK’A GELEN İSİMLEDEN BİRİSİ DE AZİZ YILDIRIM

BUGÜN ZONGULDAK’A GELEN İSİMLEDEN BİRİSİ DE AZİZ YILDIRIM
Bu içerik 2009 kez okundu.
Advert

 

  24 Mart 2018 Cumartesi günü Zonguldak Taraftarlar Derneği tarafından ‘Hedef 1 Milyon Üye’ gecesi düzenlenecek. Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği Başkanı Turgut Papila, Fenerbahçespor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’n Zonguldak’a geleceğini ve açılışlar sonrasında geceye katılacağını söyledi.

 

Zonguldak Taraftarlar Derneği başkanı Turgut Papila, ”Öncelikle bizi kırmayıp da gelen değerli kulüp başkanımız değerli Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi bildiriyorum. Fakat çok üzüldüğüm bir konu var, bu Zonguldak’ımıza başkanımızın gelişi kamuoyunda pek ilgi uyandırmadığını htik. Zonguldak bu kadar halkı böyle duyarsız değildir. Zonguldak’a ilk defa bir profesyonel Lig'in başkanı onurlandırıyor, Zonguldak’ı önemsiyor. Burada Alaplı’dan başlayarak bir çok köye bizlerinde ktatkılarıyla ‘1907 Fenerbahçe Potaları’ kampanyasını başlatarak okullara basketbol potası yaptırılarak çocuklar çocuklar spora teşvik ediliyor, sosyal aktivitenin arttırmak amacıyla çok güzel programlar yapılıyor. Bunu devam ettiriyoruz. Şehrimize hafta sonu spor bakanı ve CHP Genel Başkanının gelecek olması sebebiyle etkinliğimizi biraz etkiledi” dedi.

 

Aziz yıldırım’ın ziyaret programı hakkında da bilgi veren Turgut Papila, “Sabah 11.00’de Ereğli’de kahvaltı programımız var. sonrasında Ereğli şubemizin Lokali açılışı var Dernek açılışı var. Ondan sonra saat 17.00’de kozlu kılıç’ta bulunan Cengiz Topel İlkokulu’nda pota açılışı törenini gerçekleştireceğiz.

 

Son olarak ise Alaborina’da düzenleyeceğimiz gecemize katılacak. Düzenlemiş olduğumuz geceye herkesin bilet alarak katılmasını ve destek olması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

 

Papila ayrıca şehitlerimize rahmet dilediğini de sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR