Advert
Advert
Advert

ÇATUROĞLU ÇINAR VE TURANLI’ YI ZİYARET ETTİ

ÇATUROĞLU ÇINAR VE TURANLI’ YI ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1370 kez okundu.
Advert

 

  Bayburt Grup tarafından Zonguldak Merkez TIR Parkı alanına yapılacak olan 3.500 kişilik Caminin temel atma töreninden sonra Valiliğe geçerek Vali Ahmet Çınar’ı ziyaret ettik, ardından Emniyet Müdürlüğüne geçerek A.Metin Turanlı’yı ziyaret ettik ve her iki ziyaretimizde istişarelerde bulunduk.

Sayın Çınar ile özellikle eğitim alanında yapılacak yatırımlar başta olmak üzere, sağlık, TOKİ, Teknopark, OSB gibi birçok konuyu ele aldık. Gökçebey ilçemizde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gökçebey ortaokuluna yıkım kararı verilmesi nedeniyle 2018 yılı ilköğretim yatırım programına yeni bir ortaokul planlaması yapılmasını istedik. Emeklilerimiz için TOKİ tarafından Kdz. Ereğli’de yapılacak olan konutların arsasının yeniden ele alınması talebinde bulunduk.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek İl Emniyet Müdürü A.Metin Turanlı ile bir araya geldik. Turan’lı ile Alaplı, Ereğli, Kilimli ve Gökçebey ilçelerimizde yapılması planlanan Emniyet müdürlükleri, Emniyet amirlikleri ve karakol planlamaları üzerinde bilgi paylaşımında bulunduk. Her iki ziyarette ilimiz açısından faydalı birer görüşme oldu.

Diğer taraftan Bayburt Grubu tarafından Zonguldak TIR parkında yapılacak olan 3.500 kişilik Caminin İlimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR