Advert
Advert
Advert

KANTARCI: ÇAYCUMA’MIZ HER YÖNÜ İLE ARAŞTIRILACAK YERLERE SAHİPTİR

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 42’nci Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşünde yaptığı konuşmasında, “Coğrafi, tarihi ve kültürel varlıklarımızı yeniden keşfetmenin merakı içindeyiz. Yıllardır hepimizin bildiği Çayır

KANTARCI: ÇAYCUMA’MIZ HER YÖNÜ İLE ARAŞTIRILACAK YERLERE SAHİPTİR
Bu içerik 2075 kez okundu.
Advert

 

   Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediyesi, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğince, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilçeye 7 kilometre mesafedeki Çayır Köyü Mağarası’na doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe,  Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Elif Mocan, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Çetinkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Naşit Durdubaş, Belediye Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan, Çaycuma Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Semra Gülboy, il genel meclis üyeleri Halil Gencer ve Siyami Akçaalan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Başören, Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Ahmet Koraman, bisiklet topluluğu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kalabalık, önce Çayır Köyü’ndeki tarihi su değirmenini inceledi ardından, içinden dere geçen doğa harikası Çayır Mağarası’nı gezdi.

ÇAYIR MAĞARASINI TANITMAK İÇİN GEZİ DÜZENLEDİK

   Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilçenin en özel en güzel yerlerinden birisi olan Çayır Mağarası’nı gezdiklerini belirterek, “Ama Çaycuma’da yaşayan insanlarımızın birçoğu Çayır Mağarasını bilmiyor. Sayın valimizin hazırlatmış olduğu proje ile mağara turizme kazandırılacak.  Çayır mağaramızı yeniden hayata kazandırmak ve insanları buraya daha çok çekebilmek için projeler oluşturuldu. Bölgeye ışık tutmak ve projeye destek adına Çayır Mağarasını Çaycumalılara tanıtmak için yürüyüş etkinliği düzenledik.  Oldukça güzel geçti. Proje hayata geçtiğinde mağaramızın bulunduğu bölge turistlerle, misafirlerle dolu olacağına inanıyorum. Etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇAYCUMAMIZ HER YÖNÜ İLE ARAŞTIRILACAK YERLERE SAHİPTİR

   Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise yaptığı konuşmasında, “Coğrafi, tarihi ve kültürel varlıklarımızı yeniden keşfetmenin merakı içindeyiz.  Yıllardır hepimizin bildiği Çayır Mağarası’na böyle güzel bir organizasyonla katıldık. Çaycuma’mız her yönü ile araştırılacak, değerlendirilecek yerlere sahiptir. Bizlerde herkesi buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

   Etkinliğe katılanlar, havanın da güzel olmasını fırsat bilerek piknik yaparken, gezi sırasında bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET