Advert
Advert
Advert

30 BİN TL DEĞERİNDE

30 BİN TL DEĞERİNDE
Bu içerik 4760 kez okundu.
Advert

 

 Ulusal bir kanalda yayınlanan  “Kim milyoner olmak ister?” adlı yarışma programında “Zonguldak'ta bir manava girip çükündür var mı diyen bir kişi hangisini almak istiyordur?” şeklinde bir soru soruldu. Yarışmacı doğru cevabı bilemedi.  Soruların şıkları ise şöyleydi.  

A- Karpuz

B- Kabak

C- Maydanoz

 D- Pancar 

Yarışmacı yüzde elli joker hakkını kullandıktan sonra geriye kabak ve pancar seçenekleri kaldı.  Kalan  iki şık içinde çift cevap jokerini kullandı. Çift cevap  joker hakkında ilk cevabını kabak olarak veren yarışmacı yanlış şıkkı seçmiş oldu.  Sorunun doğru cevabı ise D şıkkı olan pancarı son hakkında seçti .

Çükündür Nedir?

Çükündür Kanı Temizliyor, Kansere, ve Diyabete Karşı Koruyor. Hastalıkların gitgide çoğaldığı bir dönemde yaşıyoruz. Her bir yandan korkuların, sentetik ilaçların, yapay gıdaların, kozmetiklerin ve sonunda değişik hastalıklara sebep olan binlerce ürününün sergilendiği günümüzde sağlıklı yaşamak oldukça zor

Günlük ihtiyaçlarımızı doğal ürünlerden seçerek, özelliklerine ve etkilerine dikkat ederek, tüketirken hem çevremiz, hem kendimiz hem de ailemiz için sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmek mümkün aslında.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET