Advert
Advert
Advert

DEVREK MYO HIZ KESMİYOR

DEVREK MYO HIZ KESMİYOR
Bu içerik 4176 kez okundu.
Advert

 

    Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulunda Habitat Eğitmeni Ergin Korkmaz tarafından “Öğrenci ve Kariyer” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

   Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu’nun yönetimi devralmasıyla birlikte hareket kazanan Devrek Meslek Yüksekokulu’nda öğrenciler yararına düzenlenen konferanslar hız kesmeden devam ediyor. Kesikoğlu her fırsatta bilime, sanata ve spora verdiği önemi göstererek Öğretim Elemanlarını da bu konularda teşvik etmeye devam ediyor.

    Son olarak Öğr. Gör. Emrah Öget’in Danışmanlığında kurulan ve üniversite öğrencilerinden Derya Uzunoğlu’nun Başkanlığını yürüttüğü “Girişimcilik Topluluğu” 2018 yılı itibari ile faaliyetlerine başlarken, Habitat Eğitmenlerinden Ergin Korkmaz tarafından “Öğrenci ve Kariyer” isimli söyleşi gerçekleştirilerek topluluk ilk faaliyetini yapmış oldu.

    Keyifli söyleşide Korkmaz, öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktarırken zaman zaman güldürdü zaman zaman da duygulandırdı. Daha sonra Devrek MYO Müdür Yardımcısı Şule Kıycı tarafından Korkmaz’a teşekkür belgesi takdim edildi. Topluluk Başkanı Uzunoğlu bu tür eğitim faaliyetlerinin büyüyerek devam edeceğini belirtirken, çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte eğitim sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET