Advert
Advert
Advert

CHP İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ ANKARA’DA TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Üyeleri Ankara’da parti genel merkezinde buluştu.

CHP İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ ANKARA’DA TOPLANDI
Bu içerik 1834 kez okundu.
Advert

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Üyeleri Ankara’da parti genel merkezinde buluştu. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un çağrısı üzerine Ankara’da toplanan CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri 5302 Özel İdare Yasası ile 6360 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nu hakkında görüş ve önerilerini dile getirdi.

    

    Toplantıda konuşan CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, İl Genel Meclis Üyelerine CHP’nin tarım Politikalarını anlatarak, bu politikaları kırsala aktarılırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi verdi. Kırsalda oy almanın ve başarının yolunun çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Gaytancıoğlu; “Partimize emekleri çok fazla olan İl Genel Meclis Üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

    Gaytancıoğlu, İl Genel Meclis Üyelerinin her birinin yerel milletvekili olduğunu belirterek; “İl Genel Meclis Üyelerimizin partimize emekleri çok fazla, onlarla Ankara’da birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Bende belli aralıklar ile İl Genel Meclisini ziyaret ediyorum, İl Genel Meclis Üyelerimiz ile irtibatım çok kuvvetli, tabandaki sorunları hemen bizlere aktarıyorlar ve bizlerde Türkiye Genelinde gündem yaratıyoruz. İl Genel Meclis Üyelerimizle böyle uyum içinde çalışmak da başarıyı getiriyor. Bir kez daha yerelin milletvekili tüm İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

     Toplantıda bir konuşma yapan CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Fikret Zaman da; “Özel İdareler genel bütçeden çok az pay alıyorlar. Bunun artırılması gerekir. Özel idareye yüklenmiş olan bir sürü idari ve fiili görevleri olmakla birlikte bu görevlerin ifasında ve takibinde belediyelerde olan zabıta teşkilatı gibi veya benzeri gibi bir teşkilatın kurulması, özel idarelere istihdam edilecek kadroların kalifiyeli ve nitelikli olması gerekir. İl Özel İdaresi’nin vermesi gereken hizmetler de hakkaniyetli davranılıp plan ve proğram dahilinde hareket edilmesi, Özel İdarelerin bir sürü görev ve yetki sorumluğu olduğu halde bu yaptıkları işlerin tanıtımının yapılamaması da düşündürücüdür. Parti meclislerinde il genel meclisi üyelerine yer verilmesi gerekir.”diye konuştu.

    Toplantıya Zonguldak CHP İl Başkanı Ahmet Altun, İl Genel Meclis Üyeleri; Fikret Zaman, Mustafa Uzundal, Nebahattin Yılmaz, Metin Uzun, Cihat Öztürk, Dursun Dökmeci, Serdal Akyol ve Cemil Usluer katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU