Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Devrek’te ilköğretim ve lise dengi okullara “İletişimde Sihirli Kelimeler” projesi kapsamında tüm yıl sürecek bir eğitim seferberliği başlatıldı.

DEVREK’TE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ
Bu içerik 3587 kez okundu.
Advert

 

   Devrek Meslek Yüksekokulu, Devrek Belediyesi, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Devrek Gençlik Merkezi ve Devrek Kent Konseyi işbirliği ile Devrek’te ilköğretim, lise dengi okullara ve bu okullarda okuyan öğrencilerin velilerine yönelik "İletişimde Sihirli Kelimeler" adında bir eğitim seferberliği başladı.

   Proje kapsamında ilköğretimlere Öğr. Gör. Raşide Erdoğan, lise dengi okullara Öğr. Gör. Tuğba Babaoğlu, öğrenci velilerine ise Öğr. Gör. Şule Kıycı tarafından iletişimde sihirli kelimeler eğitimleri verilecek.

   Sihirli Kelimeler Eğitiminin ilk ayağı Devrek Meslek Yüksekokulu  Öğr.  Gör. Tuğba Babaoğlu'nun sunumu ile Devrek Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

   Projenin ikinci ayağında Öğretim Görevlisi Raşide Erdoğan tarafından İstiklâl İlkokulu öğrencilerine konferans verildi. Konferans sonunda öğrencilerle "Sihirli Sözcük Balonları" etkinliği yapıldı.

   Daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde projeye destek veren Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Öğr. Gör. Şule Kıycı, Öğr. Gör. Tuğba Babaoğlu ve Öğr. Gör. Raşide Erdoğan'a teşekkür edilerek günün anısına Devrek Bastonu takdim edildi.

   Bu eğitimlerin tüm yıl boyunca eğitim-öğretimin devam ettiği süreler içerisinde programlanarak sürdürüleceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM