Advert
Advert
Advert

DEVREK ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDU

DEVREK ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDU
Bu içerik 2792 kez okundu.
Advert

 

 

     Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor yeni sezon öncesinde önce teknik heyet, ardından iç ve dış transfere yönelerek iyi bir sezon geçirmeyi planlıyor.

  Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettikleri Bölgesel Amatör Ligde tecrübesizlik yaşayan kırmızı-beyazlı ekip  yeni sezon öncesinde akıllı ve temkinli hareket ediyor.  Takımı emanet edecekleri antrenörü de büyük bir titizlikle seçmeyi planlayan Devrek Belediyespor yönetimi, daha önce BAL’da çalışmış, bu ligi bilen bir antrenörü tercih edecek.

  BÜLENT ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDULAR

  Daha önce Birol Akkaya ve Hüsnü Akın gibi isimlerin yanı sıra bazı antrenörlerle de görüşen Devrek Belediyespor yönetimi bugün de Kozlu Belediyespor ile BAL’da iyi bir dönem geçiren, futbolcularla ikili diyaloğu her zaman üst düzeyde olan Bülent Öztürk ile görüştü.

  Öztürk ile masaya oturan Devrek Belediyespor yönetimi yeni sezon hedefleri ve  mali durum hakkında Öztürk’e bilgi verdiği öğrenilirken, Bülent Öztürk ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Devrek Belediyespor yönetiminin bir-iki gün içinde kesin kararına vermesi ve iç ve dış transfere biran önce başlaması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU